Mehtap Yılbaşı Sofralarınıza Keyif Katacak

Alışveriş Alışveriş Mehtap Yılbaşı Sofralarınıza Keyif Katacak

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 31, 2011

Mehtap’ın “Prestij Extra’ ve “Çaysever’i yılbaşı sofralarınıza keyif katacak

Dünyanın önde gelen mutfak eşyası üreticilerinden Mehtap’ın teflon kaplı ürünler serisinden Prestij, yılbaşı gecesinde konuklarınıza leziz yemekler pişirmenize yardımcı olurken, küçük ev aletleri serisinden Çaysever ise yemeğin ardından çay keyfinizi tamamlıyor.

Mehtap, yılbaşında ailenize ve ağırlayacağınız misafirlerinize yapacağınız leziz yemekler için en büyük yardımcınız olmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı seçenekleri bulunan Prestij Extra Serisi sayesinde lezzetli yemekler pişirirken, geleneksel semaverin çağdaş yorumu olan Çaysever ile çay keyfinizi tamamlayacaksınız.

Tüm aileyi ve dostları bir araya topladığı için ayrı bir önem taşır yılbaşı gecesi sofraları. Zeytinyağlısından hindisine, ara sıcaklardan, sıcak yemeklere kadar özenle donatılan sofralarda en büyük yardımcılarınız arasında bulunan Mehtap, Prestij Extra serisiyle mutfakta geçirdiğiniz zamanı kısaltırken, özel dizayn renkli gövdesi ile hem mutfağınıza hem de sofralarınıza şıklık katıyor. Dayanıklı Teflon Extra iç kaplaması sayesinde sağlıklı yemeklere imza atarken, yüksek ısıya dayanıklı porselen emaye dış boyası ile de kolay temizlik sunuyor.

Keyifli bir yemeğin ardından olmazsa olmaz çay keyfi, Mehtap Çaysever ile tamamlanıyor. Çayın en lezzetli halini sunan Çaysever, geniş iç hacmi ile yılbaşı sofralarınızın çay keyfini tamamlamaya hazırlanıyor. Estetik görünümünün yanı sıra kullanışlı oluşuyla da dikkat çeken ürün, iki parçalı çaydanlık kapağı sayesinde güvenlik ve verimlilik sağlıyor. Özel olarak tasarlanmış su boşaltma ağzıyla benzerlerinden ayrılan Çaysever, bir litrelik çelik demlik, 3,5 litrelik su haznesi ve paslanmaz çelikten demlik filtresinden oluşuyor. Ürün aynı zamanda su kaynatma ve sıcak tutma özelliklerine de sahip.

Teknoloji, şıklık ve kullanım kolaylığını birleştiren Mehtap Çaysever ve Prestij Extra Serisi’ne, tüm Mehtap satış noktalarından ve Mehtap on-line satış mağazası www.mepos.com.tr‘den ulaşabilirsiniz.

Fiyatı
Mehtap Çaysever: 200 TL
Prestij Extra Serisi
Prestij Extra Derin Tencere (20 cm): 45 TL
Prestij Extra Tava (20 cm): 25 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT