Melek Annelerimiz İçin En Değerli Hediye Tekin Seyrekoğlu`ndan

Alışveriş Alışveriş Melek Annelerimiz İçin En Değerli Hediye Tekin Seyrekoğlu`ndan

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 10, 2009
Melek Annelerimiz İçin Tekin Seyrekoğlu
Annelerimize olan sonsuz sevgimizi göstermenin en özel zamanlarından biri şüphesiz “Anneler Günü” dür. Bu özel günü unutulmaz kılmak isteyen Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk, anneler gününe özel üzerinde sevgiyle işlenmiş anne ve bebek motifinin bulunduğu kolyeyi tasarladı. Anne sıcaklığını ve sevgisini yansıtan takılar, annenize vereceğiniz en güzel Anneler Günü hediyesi olacak.

Anneler gününde annelerimize verebileceğimiz en özel hediyedir altın… Asalet ve zarafeti simgeleyen altını, yarım asırlık tecrübesi ve modern tasarımlarıyla birleştiren Tekin Seyrekoğlu, Anneler Günü koleksiyonu ile annenize yıllar geçse de unutamayacağı değerli bir armağan vermek isteyenler için zevkli bir seçenek sunuyor.

Altını swarovski taşlarla zarif biçimde bir araya getiren Tekin Seyrekoğlu, özel koleksiyonu ile Anneler Gününde annelerimize olan sevgimizi en güzel şekilde anlatmamıza yardımcı olacak.

Anneler gününde annenizi mutlu etmek ve ona özel olduğunu bir kez daha hissettirmek istiyorsanız Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuğun bu güzel tasarımını tüm seçkin butiklerde bulabilirsiniz.

Fiyatı: 410 TL
www.tekinseyrekoglu.com
Tel: 0212 520 02 68

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT