Mendix Ofisinizi Renklendirerek Kokusuyla Ortamı Değiştirir

Alışveriş Alışveriş Mendix Ofisinizi Renklendirerek Kokusuyla Ortamı Değiştirir

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Mendix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 29, 2012

Kişisel temizlik ve hijyenine önem veren, genç ve kendini genç hisseden kullanıcılar için tasarlanan Mendix cildinize zarar vermeden günlük temizlik ihtiyacınızı karşılar.

Üstelik 72’li mendil size yetmiyorsa, cep mendilinde tercih edilen ofis temalı ambalajı ve yenilenen kokusuyla yeni Mendix 120’liyi de seçebilirsiniz.

Cildin pH dengesi ile uyumlu, doğal nem dengesini koruyan, paraben ve alkol içermeyen Mendix’i evde, arabada, iş yerinde ve ofiste rahatlıkla kullanabilirsiniz…

MENDİX MENDİLLER YENİ 4’LÜ VE 2’Lİ FIRSAT PAKETLERİNDE

Çocuklara ve gençlere yönelik Mendix Bebek, Mendix Orman ve Mendix Ofis temalı tasarımlarıyla satışa sunulan ve beğeni toplayan Mendix Mendilleri ile her yaştan kullanıcının günlük temizlik ihtiyacı karşılanıyor. Çok beğenilen Mendix 72’li şimdi tüketiciye fiyat avantajı sağlayan 2’li paketlerde satılıyor.

Mendix’in bu yıla özel sürprizi ise; çok beğenilen seyahat tipi ambalajın şimdi büyük boy ambalaja da taşınması. Yeni Mendix büyük boy ambalajı 4’lü fırsat paketiyle raflardaki yerini alıyor.

Mendix Mendilleri; sevimli kahramanları, renkli ve eğlenceli ambalajlarıyla çocukların da ilgisini çekerek temizlik alışkanlığı kazanmalarına yardımcı oluyor. Yumuşak, kalın ve esnek dokusu ile cildi güvenle temizleyen Mendix Mendilleri, özel formülasyonu sayesinde cilde zarar verebilecek bakterilerin yerleşmesine de engel oluyor.

Ürün Fiyatları:

Mendix 4’lü fırsat paket: 9,99 TL
Mendix 72’li, 2’li avantajlı paket: 5,29 TL
Mendix 120: 4,25 TL

www.freshnsoft.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT