Merak Ediyor musun?

Alışveriş Alışveriş Merak Ediyor musun?

Tarihler: 08 Mart 2010 Pazartesi ~ 14 Mart 2010 Pazar

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2010 ~ Mar 14, 2010
Uzayın derinliklerini keşfetmek, bilim adamlarıyla birlikte deneyler yapmak ister misin? JOKER’den BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI ÖZEL ETKİNLİĞİ 13-14 Mart 2010
JOKER, keşfederek öğrenmeye meraklı tüm çocukları National Geographic Bilim Setleri ile eşsiz keşifler yapacakları “Bilim ve Teknoloji Haftası” etkinliğine davet ediyor...

“Çocuklar için herşey, eğlence dahil” sloganı ile bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap veren, çocukların ve annelerin gözde markası JOKER, meraklı genç bilim adamlarını “Galileo ve Einstein” karakterleri eşliğinde National Geographic bilim setleri ile “Bilim ve Teknoloji Haftası” etkinliğinde ağırlayacak. Etkinlik, 13-14 Mart Cumartesi-Pazar günleri saat 12.00-19.00 arasında Akmerkez Jokerland, Ümraniye Carrefour, Beylikdüzü Migros ve Ankara Cepa AVM’de yer alan JOKER Mağazaları’nda gerçekleştirilecek.

Anne ve babalara çocuklarıyla birlikte keşif yapabilecekleri, keyifli bir haftasonu alternatifi hazırlayan JOKER, ünlü bilim adamları Galileo ve Einstein karakterleri eşliğinde National Geographic Bilim Setleri ile çocuklara eşsiz bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Etkin öğrenmeyi desteklemek, bilimi sevdirmek ve keşfetme heyecanını yaşatmak için geliştirilen National Geographic bilim setleri ile çocuklar, araştırma dünyasına adım atarak, keşfetmenin büyüsünü yaşayacaklar. Etkinlikte Galileo ve Einstein karakterleriyle tanışma fırsatı da bulacak olan çocuklar, onların hayatıyla ilgili bilgileri öğrenmenin yanında birlikte deney yapma keyfini de yaşayacak.. Etkinlik süresince çocuklar, ilgi alanlarına göre teleskop ile yıldızları, dürbün ile uzak ufukları gözlemleyecek, mikroskop ile en küçük zerrecikleri algılayacak, insan vücudu ile bedenini tanıyacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT