Merletto`dan Annenize Özel Hem Şık Hem Rahat Ayakkabılar

Alışveriş Alışveriş Merletto`dan Annenize Özel Hem Şık Hem Rahat Ayakkabılar

Tarihler: 01 Mayıs 2005 Pazar ~ 08 Mayıs 2005 Pazar

Firma: Merletto

Adres: Şakayık Sok. No:35 Nişantaşı Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2005 ~ May 8, 2005
“MERLETTO” DAN ANNENİZE ÖZEL HEM ŞIK HEM RAHAT AYAKKABILAR

“Anneler Günü” tatlı bir telaş .. Annenizi özel kılacak farklı bir hediye almanın tam zamanı. Merletto annenize hem şık hem rahat hem de herkesten farklı model ayakkabı giyme ayrıcalığını sunuyor.

Merletto, birbirinden farklı ve her modelde tek bir seri bulunan ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kişiye özel ayakkabıda butik çözüm sunan Merletto , “Walking Elegance” konsepti ve kendi alanlarının dünyaca ünlü uzman markalarını tüketiciyle buluşturuyor. Bayanda Daniel Hetcher, Gabor, Myrtille, Lemondry, Nera, Pas de Tout, D&V, Erkekte, Giorgio Della Piana, Lemondry, Nera, I Maschi...

Merletto’da taşlı, boncuklu, fiyonklu birbirinden şık ve renkli bayan ayakkabılarının yanı sıra , bay ayakkabıları, sezon renklerine uygun deri ve süet çantalar, taşlı tokalı kemerler ve çeşitli aksesuarlar, NİŞANTAŞI ŞAKAYIK SOKAK 55 numarada satışta. Piyasada zor bulunan bayan ayakkabı numarası 35 ve 41, tüm ayakkabı çeşitlerinde mevcut. Hem şık hem rahat hem de herkesten farklı model ayakkabı giyme ayrıcalığını annenize yaşatabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT