Metro Turizm Yeni Filosuyla Uçak Konforunda Business Class Hizmet Veriyor

Alışveriş Alışveriş Metro Turizm Yeni Filosuyla Uçak Konforunda Business Class Hizmet Veriyor

Tarihler: 05 Nisan 2010 Pazartesi ~ 30 Nisan 2010 Cuma

Firma: Metro Turizm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2010 ~ Nis 30, 2010
Filosuna 30 Mercedes Travego 2+1 ekleyen Metro Turizm, Legend Hotel Polonezköy’de 02 Nisan günü düzenlenen bir törenle ilk 15 otobüsü teslim aldı…

Metro Turizm, Mercedes-Benz Türk A.Ş ve Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv’den üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen törende konuşma yapan Metro Ticari ve mali yatırımlar A.Ş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk “ müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde ve konforlu bir yolculuk imkan sunmak için sürekli ar-ge çalışmaları yapıyoruz. Mercedes’in Travego 2+1 serisini sahip olduğu konforla yolcularımıza güvenli ve rahat bir yolculuk sağlayacağımıza inanıyoruz. Sürekli servis kalitesini yükselterek Türkiye’nin en çok tercih edilen markası haline geldik. Müşterilerimize uçak konforunda rahat ve güvenli yolculuklar sunuyoruz. Kalitemizden asla ödün vermeyeceğiz” dedi.

Yolculara maksimum rahatlık sağlamak için üretilen seri de 38 koltuk 2+1 düzende yerleştirilmiş. İleri teknoloji ile üretilen ve Metro’nun filosuna katılan yeni seride yolcular için her koltukta tv ekranı-çok kanallı müzik ve sinema sistemleri, radyo yayını, multimedya ve internet gibi yolculuğu sıkıcı olmaktan kurtaracak tüm detaylar düşünülmüş. Kablosuz interneti kullanabilen yolcular otobüslerde bulunan şarj ünitesi ile dizüstü bilgisayarlarını yol boyunca şarj edebilecekler.

Metro Turizm yılda 13 milyon yolcu taşıyor…
Geçtiğimiz yılı 450 milyon TL ciro ile kapatan Metro Turizm yeni yatırımlarla birlikte bu yılsonunda ciroda yüzde 15’lik bir artış bekliyor. Yeni alınan Mercedes Travego 2+1’lerle filosundaki otobüs sayısını bin 250 otobüse ulaştıran Metro, Türkiye’nin en yaygın ağına sahip seyahat firması. Yılda 13 milyon yolcu taşıyan Metro Turizm toplam Türkiye yolcususun yüzde 20’sini taşıyor. Türkiye’nin 76 iline ulaşım sağlayan Metro Turizm bin 100 acente ile hizmet veriyor.

Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Azerbaycan gibi yakın komşu ülkelere de yolcu taşıyan Metro, 2010’da vizelerin kalkması ile Suriye, Ürdün gibi Arap ülkelerine, Ermenistan ve Hac Yoluna’da yolcu taşımayı planlıyor…

Metro Turizm tüketici odaklı yönetim anlayışıyla bugün Türkiye’nin en büyük taşımacılık şirketi haline geldi. Filoya yeni katılan 30 adet Mercedes Travego 2+1’ler sahip oldukları BlueTec Dizel teknolojisi ile çevreyi de koruyor. Sürekli servis kalitesini yükselterek Türk halkının en çok güvendiği markalar arasına giren Metro hem insana hem de çevreye saygı prensibi ile yola devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT