Meyve Suyu Sıkmanın Eğlenceli ve Kolay Yolu

Alışveriş Alışveriş Meyve Suyu Sıkmanın Eğlenceli ve Kolay Yolu

Tarihler: 10 Kasım 2011 Perşembe ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Philips Avance

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2011 ~ Ara 10, 2011

MEYVE SUYU SIKMANIN EN EĞLENCELİ VE KOLAY YOLU: PHILIPS AVANCE

Eylül ayında piyasaya sunulan, yepyeni bir tasarıma sahip Philips Avance Meyve Suyu Sıkacağı, meyve suyu hazırlama işini eğlenceye dönüştürürken, sadece 1 dakikada temizlenen süzgeci sayesinde temizlik zorluğunu da ortadan kaldırıyor..

Philips, Avance meyve suyu sıkacağını tasarlarken, tüketiciler için gerçek anlamda fark yaratan yeniliklere odaklandı. Avance Meyve Suyu Sıkacağı, meyve suyu sıkma işleminden sonra süzgeçte kalan uğraştırıcı liflerin temizlenmesini kolaylaştıran, elektrokimyasal yöntemle cilalanmış hızlı temizlenen bir süzgece sahiptir. Böylece temizlik sırasında ovma veya fırçalama gibi uğraştırıcı yöntemlere gerek kalmaz. Diğer meyve suyu sıkacaklarından farklı olarak, posa haznesi tüm posanın toplanması ve kolayca atılması için süzgecin hemen altına yerleştirilmiştir. Ve işiniz bittiğinde tüm makine kolayca sökülebilir ve sökülen tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanarak bir sonraki kullanıma hazır hale getirilebilir.

Avance meyve suyu sıkacağı, vitamin ve besin bakımından zengin, lezzetli ve sağlıklı içeceklerin keyfini çıkarmanızı sağlar. Okul çağındaki çocuklara enerji desteği sağlamak için birebirdir. Benzersiz baş aşağı süzgeci sayesinde meyve ve sebzelerinizden %10 daha fazla su sıkar* ve tek seferde 2,5 litreye kadar meyve suyu sıkarak, daha fazla enerji sağlar.

Sert ve yumuşak meyve ve sebzeler için iki farklı hıza ve 800 W’lık güçlü bir motora sahip olması sayesinde en zorlu malzemeler bile kolayca işlenebilir. Malzemenin bütün olarak yerleştirilebildiği ve böylece önceden kesme gereksinimini ortadan kaldıran ekstra büyük besleme kanalı sayesinde hazırlık süresi en aza indirilmiştir. Philips Avance meyve suyu sıkacağı ayrıca meyve suyunu doğrudan bardağa yönlendiren ve tezgaha dökülmesini önleyen musluk aksesuarına sahiptir. Mutfağınızı daha temiz tutmak için, meyve suyunun sızmasını engelleyen kullanışlı bir damlama önleyicisi vardır.

Philips Avance meyve suyu sıkacağına 499 TL’ye sahip olabilirsiniz.

* Philips'in bir numaralı meyve suyu sıkacağı HR1861 ile kıyaslandığında

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT