Mezuniyet Şıklığınızı Topten Optik Gözlükler Tamamlıyor

Alışveriş Alışveriş Mezuniyet Şıklığınızı Topten Optik Gözlükler Tamamlıyor

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Topten Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
MEZUNİYET ŞIKLIĞINIZI TOPTEN OPTİK GÖZLÜKLER TAMAMLIYOR!..
OPTİK GÖZLÜK KULLANICILARINI SIKICI ÇERÇEVELERDEN KURTARAN TOPTEN, MEZUNİYET ŞIKLIĞINI TAMAMLAYACAK RENKLİ VE ÇARPICI YENİ MODELLER SUNUYOR. MEZUNİYET PARTİLERİNİN ÇARPICI KOSTÜMLERİ İÇİN HAZIRLANAN RENGARENK OPTİK ÇERÇEVELER; GÖZLERİNİZ BOZUK OLMASA DAHİ KULLANABİLECEĞİNİZ EN ŞIK AKSESUAR..

TOPTEN, yepyeni optik koleksiyonunda yer verdiği renkli ve şık optik çerçeveleri ile mezuniyet şıklığını tamamlıyor. Çerçevesiz gözlüklerin yüzde yokmuş hissi uyandıran estetikliği, gözlük kullanmayı sevmeyenleri bile cezbederken, yazın gözdesi kemik saplı güneş gözlüklerinden kopamayanları; aynı kombinasyonları optik gözlüklere taşıyarak sevindiriyor. Yazın favori renkleri pembe, lila ve su yeşili tonları; saplarda kullanılan gümüş, bej, gri çizgiler ve yılan derisi efektler, mezuniyet hüznünün yüze yerleşmesine izin vermiyor. Erkek gözlüklerinde ön plana çıkan renkler ise kahve, mavi, lacivert, antrasit gri...

Topten, Titanium gözlükleri; hafifliği, anti-alerjik, terden etkilenmeyen yapısı ile ilgi çekici. Mezuniyet partilerinde inter aktif hareketlilik için özgürlük sağlayan Topten Titanium çerçeveler ergonomik tasarımıyla kullanıcıya rahatlık sağlıyor.

Mezuniyet hediyesi olarak gençliğin gözde markası TOPTEN güneş ve optik gözlüklerini seçebilir ya da en özel gecenizde şıklığınızı Topten ile tamamlayabilirsiniz.
www.eksenoptik.com
FİYAT ARALIĞI :
TOPTEN OPTİK GÖZLÜK : 75 YTL – 150 YTL
TOPTEN GÜNEŞ GÖZLÜK : 100 YTL – 400 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT