Mide Bulantısı Yapmayan Balık Yağı

Alışveriş Alışveriş Mide Bulantısı Yapmayan Balık Yağı

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2008 Cuma

Firma: Pre-Omega

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 25, 2008

MİDE BULANTISI YAPMAYAN BALIK YAĞI

ABD’nin en çok satan vitamin markası NOW tarafından üretilen DOUBLE OMEGA balık yağı vücudun Omega 3 ihtiyacını tamamen karşılıyor. Aynı zamanda bağırsakta çözüldüğü için de mide bulantısı ve koku yapmıyor.
Omega-3 yağ asitlerinin kalp sağlığı açısından vazgeçilmez olduğunu hemen herkes biliyor. Ancak Omega-3’ün yararları sadece kalp sağlığıyla sınırlı değil. Uzmanlara göre, balık yağı, kemiklerin gelişimi için de oldukça önemli.

Daha fazla Omega 3’e ihtiyaç duyanlar için, Now firması, Double Omega 3 adlı ürünü geliştirdi. Double Omega 3, 500 EPA /250 DHA değerleri ile piyasadaki en yüksek Omega 3 değerlerine sahip.

Piyasadaki balık yağları ve balık yağı tabletleri, mide bulantısı yaptığı gibi, hoş olmayan kokuları sebebiyle sorun oluşturuyor.
ABD’nin en çok satan vitamin markası NOW tarafından üretilen Double-Omega, midede çözülmeyerek, direkt bağırsaklara geçiyor ve burada tamamen çözülüyor.
Mide ağrısı, ishal veya ağız kokusuna yol açmayan Double-Omega, sıradan formdaki balık yağından üç kat daha iyi emiliyor. Bu sayede yüksek dozda balık yağı alımına da ihtiyaç kalmıyor.

Double-Omega’yı, www.vitaminburada.com sitesinden sipariş edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT