Mineralin Tüm Yararı, Bayramda Ellerinizde

Alışveriş Alışveriş Mineralin Tüm Yararı, Bayramda Ellerinizde

Tarihler: 26 Kasım 2009 Perşembe ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: LCN Mineral Care

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2009 ~ Kas 30, 2009
Sağlıklı kozmetik ürünleriyle dünyanın her yerinde tercih edilen ünlü Alman markası LCN`den, el bakımı için mucize bir ürün olan Mineral Care ile bayramda ellerinizi yumuşatın.Soğuk kış aylarında, ellerinizin hiç olmadığı kadar yumuşak ve bakımlı olması için gereken her şeye sahip Mineral Care, içeriğindeki mineral tuzlarla, çok kuru eller için yüksek nemlendirme özelliğine sahip. İçindeki ölü deniz tuzları çok kuru, hassas ve ince ciltler için birebir.

LCN Mineral Care, ellerinizin şimdiye kadar şahit olmadığı bir bakım ve nemlendirme sunuyor. Dünyanın en tuzlu suyuna sahip "Lut Gölü"nün tuzlarından yapılan bu mucize krem, kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildin su tutmasını sağlıyor. İçerdiği sodyum ve sülfür, doğal antiseptik olarak cildin iyileşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca sodyum, cilde yıpratıcı etkisi olabilecek suyu yumuşatıyor.

LCN ürünlerini Kuaför Salonları ve Güzellik Merkezleri’nde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT