Mini Woon`lar Hayatı Kolaylaştıracak

Alışveriş Alışveriş Mini Woon`lar Hayatı Kolaylaştıracak

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 05 Eylül 2008 Cuma

Firma: Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 5, 2008

MİNİ WOON KOLAY TAŞINACAK HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK !

Bilgisayar markası Woon sınırlı sayıda üretilen yeni “mini” modeli ile hayatınızı kolaylaştırıyor.
1 kg ağırlığındaki Woon notebook 8.5 saatlik pil ömrü ve uygun fiyatı ile kullanıcıların vazgeçilmezi olacak.
Atmaca Bilgisayar Teknolojileri A.Ş tarafından, “Woon” markası ile tüketicilerin beğenisine sunulan Woon NB M32080B notebook’lar kullanıcılarına sağladığı kolay taşınabilirlik özelliği ile vazgeçilmez olmaya aday...
Estetik tasarımı ile dikkat çeken Woon notebookların “fingerprint” özelliği ise güvenliğe önem verenler için ideal. Yalnız parmağınızı dokundurup, parmak izinizi tanımlatarak kullanıma açabileceğiniz Woon’da, istediğiniz dosyaları hiç endişe duymadan arşivleyebilirsiniz.

Monitör kapağı 25 kg. baskıya dayanıklı Woon mini notebook benzerleri arasından kolayca ayırt ediliyor. Parmak izi sensörü, bluetooth ve yeni nesil ULV(ultra low voltage) işlemci, sıvı geçirmez klavye seti ve gövdesi, kapalıyken 1 m açıkken 45 cm’den düşmelere karşı veri güvenliği sunumu, daha az enerji tüketen yapısı, ince ve farklı renklerde tasarlanmış dış görünümü ile konforlu kullanım sağlayan Woon mini notebook 8.5 saatlik pil ömrü ile şarj sorununa da son veriyor.

Woon mini notebooklar KDV dahil 2199 YTL fiyatı ile teknoloji marketlerde ve Oveonshop’larda teknoloji meraklılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT