Miniaturk’te Yaz Saati…

Alışveriş Alışveriş Miniaturk’te Yaz Saati…

Tarihler: 15 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2006 Cumartesi

Firma: Miniatürk

Adres: İmrahor Caddesi, Sütlüce İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 222 28 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2006 ~ May 20, 2006
Miniaturk’te yaz saati…

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük maket alanına sahip minyatür parkı olan Miniaturk, yoğun ziyaretçi talebini karşılayabilmek amacıyla, ziyaret saatlerini hafta içi sabah saat 09.00’dan akşam saat 19.00’a, hafta sonu ise sabah saat 09.00’dan akşam saat 21.00’e kadar uzattı.

Yerli ve yabancı turistlerin İstanbul gezilerindeki ilk adresi olan Miniaturk’te, ziyaret saatlerinin uzatılmasıyla, kısa sürede muhteşem bir Türkiye turu atmak isteyen ziyaretçilere daha fazla hizmet sunulabilecek. Ayasofya’dan Selimiye’ye, Rumeli Hisarı’ndan Galata Kulesi’ne, Safranbolu Evleri’nden Sümela Manastırı’na, Kubbet-üs Sahra’dan Nemrut Dağı Kalıntıları’na dek pek çok kültür ve medeniyetin izlerini bir arada görebileceğiniz Miniaturk’ü gezebilmek için artık iş çıkışlarını bile değerlendirebileceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT