Minikler Eğlenerek Kendini Tanıyacak

Alışveriş Alışveriş Minikler Eğlenerek Kendini Tanıyacak

Tarihler: 26 Ekim 2009 Pazartesi ~ 26 Kasım 2009 Perşembe

Firma: Fisher Price

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2009 ~ Kas 26, 2009

1930’dan beri eğlenceli ve eğitici ürünleri ile bebeklerin sağlıklı gelişimine hizmet eden Fisher Price, oyuncaklar serisine bir yenisini ekledi. “Benim Sevgili Bebeğim Türkçe Konuşuyor”, iki ve üzeri yaştaki kız çocuklarının vücutlarını kolayca tanımalarına ve interaktif oyun oynamalarına yardımcı olacak.

Türkçe olarak toplam kırk farklı kelime söyleyip, cümleler kurabilen oyuncak, en sevimli bebek seslerini de çıkarıyor. Alfabenin ilk harflerini neşeli bir melodi eşliğinde seslendiren sevimli bebek, ayrıca göz, kulak, ağız, el, göbek ve ayak bölümlerini hem Türkçe, hem de İngilizce söylüyor.

Eğlenceli ve eğitici olan “Benim Sevgili Bebeğim Türkçe Konuşuyor”, annelerin çocuklarının ağzından duyarken duygulu anlar yaşayacağı “bunlar benim gözlerim”, “bunlar benim kulaklarım”, “hımm güzel mamalar göbeğimde”, “yaşasın”, “seni duyamıyorum”, “göbeğimi gıdıkla anneciğim” gibi konuşmalarla çocukların en yakın arkadaşı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT