Minimalist ve Modern Tasarımın Adı: İstikbal Karel Koltuk Takımı

Alışveriş Alışveriş Minimalist ve Modern Tasarımın Adı: İstikbal Karel Koltuk Takımı

Tarihler: 09 Mart 2009 Pazartesi ~ 13 Mart 2009 Cuma

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2009 ~ Mar 13, 2009
Minimalist ve Modern Tasarımın Adı: İstikbal Karel Koltuk Takımı
Minimalist ve modern dekorasyon yaklaşımını derinin asaleti ile yeni koleksiyonlarında buluşturan İstikbal, “Karel Koltuk Takımı”nı göz alıcı şıklığı ile salonlara taşıyor.

Her yıl sunduğu yeni konseptler ile mobilya sektörüne damgasını vuran İstikbal Mobilya, 2009 koleksiyonu içinde yer alan Karel Koltuk Takımı’nı tüketicinin beğenisine sunmaya başladı. Modern ve minamalist tasarımı ile dikkat çeken İstikbal’in yeni tasarımlarından Karel Koltuk Takımı, evlerde dekorasyon anlayışını zenginleştirecek kadar iddialı...

Kahverenginin en güzel tonlarını derinin asil çizgileri ile buluşturan Karel, şık görünümü ile salonları doldururken her tür mekana rahatlıkla uyum sağlayabilecek kadar minimalist. Konforu doyasıya yaşatan çiçek desenleri ile süslenmiş ikili koltukları, modele uygun kontrast çizgiler ile tasarlanan şık berjerleri ile Karel, salon keyfini maksimum boyuta taşıyor. Karel’in kasa önlerinde kullanılan metal ve ahşap kombinasyonlu şeritleri ise modele ayrı bir zerafet katıyor. Tasarım özelliklerinin yanında oturma konforunu da üst düzeye taşıyan Karel, üçlü koltukta yer alan sandık bölümü ile evinizdeki fazla eşyalarınızı rahatlıkla saklama imkanı sunmaktadır. İkili koltuklarının yatak olarak kullanılma özelliği ile fonksiyonellikte de fark yaratıyor.

İstikbal’in modern, minimalist ve fonksiyonel tasarımı Karel Koltuk Takımı’nın şıklığı ve konforuna ekonomik fiyatlar ile sahip olmak isteyenlerin Türkiye geneline yayılmış 1.000’i aşkın İstikbal bayisine uğramaları yeterli.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT