Minimalizm ve Şıklık Ligne Roset Tazia’da Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Minimalizm ve Şıklık Ligne Roset Tazia’da Buluşuyor

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 14 Ağustos 2007 Salı

Firma: Ligne Roset Tazia

Adres: Etiler Nispetiye Caddesi, No:1/1 1. Levent Etiler İstanbul

Telefon: 0(212) 270 82 30/31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 14, 2007

Ligne Roset’nin Tazia serisi, benzersiz tasarımıyla dikkat çekiyor.
Minimalizm ve şıklık Ligne Roset Tazia’da buluşuyor

Özgün tasarımlı mobilyalara imza atan Fransız markası Ligne Roset, yaşanılan mekanlara vazgeçilmez bir zarafet katıyor. Arap Yarımadası’nda yaygın olan alçak oturma ve yemek yeme kültürünün esintileri Tazia’nın tasarım felsefesinin temellerini oluşturuyor. Aynı zamanda bu felsefe ülkemizde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde halen geçerli olan bir mobilya alışkanlığını da yansıtıyor. Modern tasarımı ve orijinal fonksiyonu ile dikkat çeken Tazia , tasarımda farklılığı tercih edenlerden büyük ilgi görüyor. Puf, koltuk ve alçak masadan oluşan Tazia serisi, bulunduğu mekana seçkin ve modern bir hava katıyor. Tazia serisi, Ligne Roset’nin Etiler’deki konsept mağazasında sizleri bekliyor.

Ünlü Fransız markası Ligne Roset, özgün tasarıma sahip mobilyaları ile evlere zarafet katıyor. Ligne Roset’nin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan Tazia koltuk ve puflar, Arap Yarımadası’nda yaygın olan alçak oturma ve yemek yeme kültürünün esintilerini özgün tasarım anlayışıyla birleştiriyor. Tazia masa ise çok amaçlı kullanım özelliği ile takımı tamamlıyor. Ligne Roset’nin minimalist bir anlayışla tasarlanan Tazia serisi, mobilyada tasarıma önem verenler tarafından tercih ediliyor. Üstelik kompakt görünüme sahip bu eşsiz mobilya, muhteşem bir konfor ve şıklığı bir arada yaşatıyor.

Dayanıklılık, konfor ve kullanım kolaylığını yeni koleksiyonuna yansıtan Ligne Roset, ürünlerinde lake, natürel ahşap ve çarpıcı renklere yer veriyor. Metal, cam ve ahşaba mobilyada hak ettiği önemi veren ve gerçek değerini katan Ligne Roset, tüm bu materyalleri bir arada kullanarak şıklık ve yalınlığı bugüne dek ulaşılmamış bir seviyeye taşıyor. Ligne Roset markasının yeni koleksiyonunda geleneksel kanepenin yeni bir yorumu olan Rue de Seine, hem uyumak hem de oturmak için kullanılabilen Downtown, yalın ve zarif hatlara sahip Ponton ve Arap Yarımadası’ndan esintiler getiren Tazia serisi öne çıkıyor. Fonksiyonel bar sandalyeleri ise başta açık mutfak sahipleri olmak üzere herkesi renkleriyle adeta büyülüyor.

Bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayabilecek genişlikte bir ürün yelpazesine sahip olan Ligne Roset hakkında bilgi almak için 0(212) 270 82 30/31 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ligne Roset konsept mağaza Etiler Nispetiye Caddesi, No:1/1 1. Levent – İstanbul adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT