Mis Kokulu Doğal Banyolar İçin

Alışveriş Alışveriş Mis Kokulu Doğal Banyolar İçin

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: Earth Friendly Baby

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Lansinoh, bünyesine kattığı “Earth Friendly Baby” nin sertifikalı organik saç ve vücut şampuanı ile banyo saatlerinde de artık anne ve bebeklerinin yanında.

Bebeklerin hassas ciltleri için özel olarak formüle edilen, sertifikalı organik içeriklere sahip Earth Friendly Baby saç ve vücut şampuanlarında, SLS (Sodyum Laurth Sülfat), paraben, yapay renklendirici ve sentetik parfüm içermiyor. Tamamen doğal bitkilerden oluşan saç ve vücut şampuanlarının içeriğindeki organik papatya, lavanta ve mandalina özleri bebeğinizin cildini beslerken, göz yakmayan formülü ile onların banyoda eğlenceli saatler geçirmesini sağlıyor.

Earth Friendly Baby Organic Chamomile Shampoo & Bodywash; içeriğindeki papatya ile bebeğinizi sakinleştirir ve cildiniz yatışmasına yardımcı olur.

Earth Friendly Baby Organic Lavender Shampoo & Bodywash; organik lavantanın sakinleştirici etkisi bebeğinizin rahat bir uykuya hazırlar.

Earth Friendly Baby Organic Mandarin Shampoo & Bodywash; içeriğinde bulunan organik mandalinanın canlandırıcı etkisi ile bebeğinizin güne hazırlanmasına yardımcı olur özellikle sabah banyoları için idealdir.

Organik Lavanta Özlü Saç ve Vücut Şampuanı 251 ml: 19.90 TL
Organik Mandalina Özlü Saç ve Vücut Şampuanı 251 ml: 19.90 TL
Organik Papatya Özlü Saç ve Vücut Şampuanı 251 ml: 19.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT