Mithat Selection, Geleneksel `Opera Geceleri` 10. Yılında Nişantaşı`ında

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection, Geleneksel `Opera Geceleri` 10. Yılında Nişantaşı`ında

Tarihler: 28 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2006 Perşembe

Firma: Mithat Selection

Adres: Cumhuriyet Parkı, Nişantaşı Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2006 ~ Ağu 31, 2006
MİTHAT SELECTION, GELENEKSEL “OPERA GECELERİ” 10’UNCU YILINDA NİŞANTAŞI’NDA
İstanbul Erenköy Mithat Selection Mağazası’nda 10 yıldır devam eden Geleneksel “Opera Geceleri”, bu yıl Valikonağı Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Parkı’nda Avrupa yakası sakinlerini operayla buluşturacak. Konservatuvar öğrencilerinden oluşan gruplar, 12 Ağustos tarihinden itibaren yaz sezonu boyunca her Cumartesi 19.00-20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Parkı’nda popüler operalardan eserler sunacaklar.

Mithat Selection sosyal sorumluluk projeleriyle sanata, eğitime ve kültüre katkılarını yıllardır sürdürüyor. Bu projelerin en önemlilerinden biri, opera sanatını popülerleştirmek amacıyla 1997’den bu yana sürdürülen “Opera Geceleri” bu yıl 10’uncu yılını kutluyor.

İstanbul’da 10 yıldır, Antalya ve Ankara’da ise 3 yıldır halka açık olarak gerçekleştirilen geleneksel “Mithat Selection Opera Geceleri” opera müziğini popülerleştirmeyi ve opera alanında eğitim gören genç öğrencileri desteklemeyi amaçlıyor. Yaz boyunca her hafta, tamamını devlet konservatuarı öğrencilerinin oluşturduğu farklı gruplar, popüler opera ve müzikallerden örnekler sunuyor ve düetler yapıyorlar.

Mithat Selection’un konserlerinde sahne alan öğrenciler, bugün Amerika, Almanya ve İtalya’da ülkemizi temsil ediyorlar. Öğrencilik dönemlerinde “Opera Geceleri”nde sahne alan Caner Akın, Çağrı Köktekin, Burak Bilgili gibi isimler ülkemizde ve yurtdışında önemli müzikallerde rol alıyorlar.

“Mithat Selection Opera Geceleri” yaz boyunca İstanbul Erenköy’de her hafta Pazar günü 21.00 – 22.00, Ankara’da her Cumartesi 19.00–20.00 ve Antalya’da yine her Cumartesi günü 20.00–21.00 saatleri arasında Mithat Selection Mağazaları önünde opera severlerle buluşuyor.

Mithat Selection Geleneksel “Opera Geceleri” sonbahara kadar İstanbul, Ankara ve Antalyalıları sanatla buluşturmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT