Mithat Selection Yeni Sezon Trendini Belirledi

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection Yeni Sezon Trendini Belirledi

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 25 Ekim 2006 Çarşamba

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 25, 2006
MİTHAT SELECTION YENİ SEZON TRENDİNİ BELİRLEDİ
Kadifemsi Dokunuş…

Geçmişinden gelen yalın ve dingin bakış açısını etkilendiği Baroque tarzın parıltılı ve göz alıcı dünyası ile harmanlayan Mithat Selection, 2006/2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunda farklı bir sentez sunuyor. Altın rengi ve abartılı motifler detaylarda ve yüzeylerde saklanıyor. Koleksiyonda ağırlığını daha fazla hissedeceğimiz kadife kumaşlar farklı desenlerde koleksiyondaki yerlerini alırken, klasik giyimle rahat giyim arasındaki köprüyü kuruyor.

Mithat Selection 2006/2007 Sonbahar-Kış koleksiyonu katalog çekimlerini büyüleyici doğal ortama sahip Antalya Gloria Golf Resort’de gerçekleştirdi. Ünlü fotoğrafçı Hasan Hüseyin’in gerçekleştirdiği çekimlerde Mithat Selection’ın ünlü modeli İspanyol asıllı Oriol Elcacho yer aldı. 3 gün süren çekimler sonrasında Türkiye’de bulunmaktan ve burada tanınmaktan oldukça memnun olduğunu belirterek “İmza isteyenler oldu ve bu beni çok mutlu etti” dedi.

Mithat Selection 2006/2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunun ana renkleri, gri, kahve, mor, turuncu, yeşilin yanında siyah ve lacivert gibi klasik renkler…
Koleksiyonda yer alan belirgin geniş omuzlara sahip ceketler bele doğru daralırken vücudun üst kısmını ön plana çıkarıyor ve ceketler pileli ve pilesiz pantolonlarla tamamlanıyor. Geçtiğimiz sezonlara göre daha fazla öne çıkan 2 düğme ceketler çift yırtmaçla kombinlenerek rahat hareketi sağlıyor. Ceketlerde yenilenen siluete paralel olarak yaka genişlikleri ve düğme yerleri ile oynanarak denge ve simetri sağlanıyor.

Mithat Selection 2006/2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yine yüzde 100 yün 120’S ve 130’S, yün–ipek, yün-cashmire gibi en yüksek kalite seviyesindeki ithal kumaşları kullanıyor. Kumaş seçimlerinde kaliteden taviz vermeyen Mithat Selection, düğme astar gibi tamamlayıcı aksesuarlarda da en kaliteli materyalleri tercih ediyor. Boynuz düğmeler, viskon astarlar, horse hair tela vb…

Bu sezon Mithat Selection koleksiyonunda klasik takım elbiselerde çizgili kumaşlar ağırlıkta. Prince de galle ve ekose desenler yeni açılımlara yönelirken tweed, flanel gibi kışın klasik kumaş dokuları ipek, cashmire ve camel hair ile zenginleştiriliyor. Mithat Selection 2006/2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunda ağırlığını daha fazla hissedeceğimiz kadife kumaşlar farklı desenlerde koleksiyondaki yerlerini alırken, klasik giyimle rahat giyim arasındaki köprüyü kuruyor.

Koleksiyonda yer alan spor pantolonlar renkli trikolar ve spor gömleklerle beraber koleksiyonun genç ruhunu yansıtıyor. Mavi, turuncu, mor, pembe ve sarının cesurca kullanıldığı koleksiyon ile renkli bir kış vaad edilirken koyu renklerin bir arada bulunduğu formal giyim dengeyi yeniden sağlıyor.

Klasik düz gömleklerin yanı sıra kendinden desenli ve çizgili kumaşlara da ağırlık verilen gömlek koleksiyonunda, çift kat 100 numara ipliklerden dokunan ithal kumaşlar tercih ediliyor. Klasik kalıpların dışına çıkılarak özellikle hareketli bir yaşantıya sahip olan erkekler için düşünülen dar kalıplı casual gömlekler, koyu renkler kullanılarak oluşturulurken günün şıklığını geceye de taşımayı hedefliyor. Canlı renklerde kareli kumaşların tercih edildiği spor gömlekler haftasonu gardırobunun en gözde parçalarını oluşturuyor.

Yün –cashmire, yüzde 100 cashmire kumaşların ağırlıkta kullanıldığı kaban ve paltolar kışın vazgeçilmezleri arasında. Bu sezon takım ceket pantolon gibi farklı ürün guruplarında kullanılan kumaşlarda kendini hissettiren balıksırtı efekti paltolarda da sezonun yeniliği olarak tercih ediliyor.

Modern hayatın getirdiği hızlı yaşama ayak uyduracak şekilde tasarlanan spor mont ve kabanlar farklı kumaş ve detay uygulamaları ile spor koleksiyonun hareketliliğini yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT