Mobee Nett 10'' K1200 Özel Fiyatıyla Darty'de!

Alışveriş Alışveriş Mobee Nett 10'' K1200 Özel Fiyatıyla Darty'de!

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Darty

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Ara 31, 2011

Android 2.3 işletim sistemine sahip Mobee Nett 10” K1200, dokunmatik geniş ekranıyla sanal dünyayı keşfi daha da zevkli hale getiriyor. Mobee Nett 10” K1200, 31 Aralık’a kadar Darty Mağazaları’nda KDV dahil 599 TL’lik fiyatıyla kullanıcılara ulaşacak.

Geliştirdiği tablet modelleriyle sektördeki konumunu güçlendiren Mobee, yeni tablet modeliyle kullanıcılara üstün özellikler sunuyor. Mobee Nett 10" K1200, 10.1”’lik dokunmatik LED ekranıyla fonksiyonel mobil iletişim imkanı yaratıyor. Flsah desteğiyle internette daha rahat gezinmeyi sağlayan cihaz, teknolojiseverlerin sanal dünya ile kesintisiz bağ kurmasına imkan veriyor.

Mobee Nett 10” K1200, Darty Mağazaları’nda 31 Aralık’a kadar sürecek özel kampanya çerçevesinde KDV dahil 599 TL’lik indirimli fiyatıyla satışta olacak.

Andorid 2.3 işletim sistemine sahip Mobee Nett 10" K1200, harici 3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi ile görüntülü konuşma özelliği sağlıyor. 1.2 GHz hızında Cortex A8 işlemci kullanan Mobee, flash desteğinin yanında, HDMI çıkışı ve kapasitif çoklu dokunmatik geniş ekranı ile öne çıkıyor. Cihaz, 512 MB DDR 3 RAM’e ve dosya, resim ile diğer tüm belgelerin rahatlıkla kaydedilebileceği, mikro SD kart ile 32 GB’a kadar artırılabilen, 16 GB dahili depolama alanına sahip bulunuyor. Mobee Nett 10” K1200, 1024 x 600 çözünürlüğündeki 10.1”’lik LED ekranıyla kullanımı hem kolaylaştırıyor hem de daha keyifli hale getiriyor.

1080p HDMI çıkışı ile görüntü aktarma kolaylığı sağlayan tablette, 2.0 MP web kamerayla da istediğiniz anda istediğiniz kişiyle görüntülü konuşmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Wireless ve Bluetooth özellikleri de her yerde internete bağlanma ve iletişim kurma konforu yaratıyor.

Mobee Nett Tablet’i benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Speed Forge 3D, Angry Birds, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) tabletinize hayatınıza renk katacak birçok uygulama da indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için İBB trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar yükleyebilirsiniz. Android 2.3 için binlerce eğlenceli uygulama sizi bekliyor!

4 saatlik kullanım süresiyle tüm fonksiyonları rahatlıkla kullanılabileceğiniz Mobee Nett 10” K1200’de; e-postalarınızı takip edip oyun oynayabilir, video izleyip internetten banka işlemlerinizi yapabilir, gazete ve e-kitap okuyup resimlerinizi, dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT