Mobee, Yeni Tablet Modelleriyle Darty’de

Alışveriş Alışveriş Mobee, Yeni Tablet Modelleriyle Darty’de

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Temmuz 2011 Pazartesi

Firma: Darty

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Tem 4, 2011

Android 2.3 sürümünü kullanan ve kapasitif dokunmatik 7” ekrana sahip ilk tablet olan Mobee Nett Tablet T 1200 ile sayısız uygulama ile sınırsız eğlence vaad eden, Android 2.2 sürümünü kullanan Mobee Nett 7” Tablet Darty mağazalarında da kullanıcılara ulaşıyor.

Mobee’nin sürekli geliştirdiği Mobee Nett 7”, yeni modelleriyle tablet pazarında ilklere imza atıyor. Mobee’nin uygun fiyatla kullanıcılara sunduğu tabletler artık Darty mağazalarında da yer alıyor.

Yeni Mobee Nett 7” T1200, KDV dahil 399 TL’lik fiyatı ile kullanıcılara sunuluyor. Üstelik, ayaklı özel kılıf da tabletle birlikte hediye ediliyor. Android 2.2 sürümünü kullanan model ise KDV dahil 269 TL’lik fiyatla Darty’de satılıyor.

İlklere İmza Atan Tablet

“Android 2.3 Ginger Bread” sürümünü kullanan ilk tablet olan Mobee Nett, 1.2 GHz işlemcisiyle en hızlı tablet olma özelliğine de sahip. Bu hızıyla tablet, tüm fonksiyonları rahatlıkla kullanmayı sağlamanın yanı sıra oyun oynamayı çok zevkli hale getiriyor. 3D ve video desteği sayesinde de 3D oyunlar oynanabiliyor.

Sadece 370 gram olan ultra-ince tablet, her yere götürülebiliyor. İşlevlerin son derece kolay bir şekilde kullanılabildiği, 7” ekranlı tablette e-postaları takip etmek, oyun oynamak, video izlemek, internetten banka işlemleri yapmak, gazete, e-kitap okumak, resimleri organize etmek, MP3 dinlemek hem daha pratik hem daha zevkli. Mobee Nett Tablet 7”, işlevleri, inceliği, hafifliği ile günlük yaşamın bir parçası haline geliyor…

Kapasitif dokunmatik ekrana sahip 7" boyutundaki ilk tablet olan cihaz, bu özelliği ile kaliteli, konforlu ve zevkli bir iletişim sağlıyor. G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanmaya imkan veriyor. Benzerlerinde olmayan Türkçe klavyesiyle bir adım öne çıkan Mobee Nett, 2.0 MP kamerasıyla da fark yaratıyor. HDMI çıkışı ile 1080P high-definition video çıkışı sayesinde de; dizi ve filmler televizyona aktarılabiliyor, dokümanlar projeksiyona aktarılıp toplantılarda kullanılabiliyor.

İşletim sistemi olarak Android 2.3 sürümünü kullanan tablet, 512 MB DDR RAM’e sahip bulunuyor. 1.2 GHz işlemci kullanan yeni Mobee Nett Tablet 7”, 4 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB’a kadar destekleyen mikro SD kart yuvası bulunduruyor. Mobee Nett 7” T1200 ile pek çok uygulama kurulu olarak kullanıcıya ulaşırken; Application Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan da indirmek mümkün.

Yeni Nesil Tabletlerin En Eğlencelisi

Android 2.2 sürümünü kullanan yeni Mobee Nett Tablet 7”, üretimde yüklenen uygulamalar ile heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Mobee Nett Tablet, 7 inç boyutunda ve 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik TFT LCD ekranıyla görsel deneyim yaşatıyor ve kullanımı daha zevkli hale getiriyor. Beyaz renkli şık tasarımıyla da estetik görünüme önem verenleri cezp ediyor. Sadece 370 gr ağırlığındaki tablet çantada kolaylıkla her yere götürülerek, işlevleri, inceliği, hafifliği ile günlük yaşamın bir parçası oluyor. Mobee Nett, benzerlerinde olmayan Türkçe klavyesiyle ile de bir adım öne çıkıyor.

Android 2.2 ile Sanal Dünya Elinizin Altında…

256 MB DDR2 RAM’e sahip tablet, işletim sistemi olarak Android 2.2 sürümünü kullanıyor. Android 2.2 için 50.000’den fazla uygulama bulunuyor ve Mobee Nett 7” Tablet bunları destekliyor. Tablet, Android 2.2 sayesinde alt sürümlerin açamayacağı sayfaları açma ve flash ile desteklenen çok sayıda siteyi gezme imkanı veriyor.

Mobee Nett’i benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri birçok uygulamanın yüklenmiş olarak kullanıcıya ulaşması. (Word, Excel gibi ofis dosyalarını kullanmak için Documents to Go, Tavla, Barkod Tarayıcısı, Basketball Shot, Dolphin Tarayıcı HD, Dosya Yöneticisi, E-posta, Galeri, Hesap Makinesi, Kamera, Opera Mini, Jewels, Winamp, X Construct, Müzik, Andro Zip, Facebook, Penguin Skiing ). Ayrıca, SAMSlide veya Uygulama Market’ten de değişik uygulamalar da indirilebiliyor. Mobee Nett Tablet, sayısız uygulamayla birlikte sınırsız eğlence vaad ediyor.

İşlerinizi Takip Edin, Bilgilenin, Eğlenin, Sosyalleşin…

800 MHz işlemci kullanan Mobee Nett Tablet 7”, 2 GB dahili depolama alanının yanında 4 GB’lık mikro SD kart hediyesi ile kullanıcıya ulaşıyor. 1 adet hoparlör, 2 adet kulaklık girişi iki kişinin aynı anda kulaklık ile müzik dinleyebilmesine olanak tanıyor. Dahili mikrofon bulunan cihaz, Wi-Fi özelliğinin yanında Ethernet ile de internete bağlanma imkanı sağlıyor. 1.3 MP kamera ile fotoğraf ve video çekebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. USB çıkışı ile önemli dosyalarınızı Mobee Nett üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 3 saatlik kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını konforlu hale getiriyor. Tablette işlevler son derece kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Diğer kişiler ile paylaşabileceğiniz belgeleri en hızlı şekilde görüntüleyip düzenleyebilirsiniz.

7” ekranlı tablette e-postalarınızı takip edip işlerinizi rahatlıkla organize edebilirsiniz. Çeşitli oyunlar ve pratik uygulamaların dışında, MP3 dinleyip video izleyebilir, internetten banka işlemleri yapıp, gazete, e-kitap okuyabilir, resimlerinizi düzenleyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT