Modanın Kalbi Tchibo’da Atıyor!

Alışveriş Alışveriş Modanın Kalbi Tchibo’da Atıyor!

Tarihler: 23 Eylül 2009 Çarşamba ~ 23 Ekim 2009 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2009 ~ Eki 23, 2009
b>Modanın Kalbi Tchibo’da Atıyor!

Tchibo’nun 23 Eylül’de başlayacak “Modanın Kalbi” teması, tekstil ürünlerinden aksesuar çeşitlerine kadar son moda tasarımlarıyla sonbahara girdiğimiz bu günlerde, modayı takip eden bayanların şıklığına şıklık katacak.

Tchibo’nun son moda tasarımlarıyla dikkat çeken kaliteli tekstil ürünleri ile bayanlar sonbaharda da çok şık görünecek. Özellikle gri tonları, siyah ve kırmızının hakim olduğu koleksiyon, sonbahar modasını ayağınıza getiriyor. “Modanın Kalbi” temasında yer alan kazak, pantolon, hırka, gömlek, bot ve mont gibi her çeşit tekstil ihtiyacınız için çok şık alternatifler bir arada sunulurken, cüzdan, şemsiye ve çanta gibi aksesuarlar da şıklığınızı tamamlayacak. Bu arada, temanın ışıltılı takı koleksiyonu şehrin ışıklarını gölgede bırakacak. Birbirinden zevkli kolye, küpe ve yüzük çeşitleri ise en özel günlerinizde zerafetiniz bir kat daha artıracak.

Modayı yakından takip eden bayanlar, sevdiklerini mutlu etmek isteyen zevkli beyler; bu özel koleksiyonu kaçırmayın!

Tchibo’nun “Modanın Kalbi” temasının şık ve kaliteli ürünlerini görmek isteyen herkesi 23 Eylül’de Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT