Modanın Yıldızları Tchibo`da

Alışveriş Alışveriş Modanın Yıldızları Tchibo`da

Tarihler: 22 Eylül 2010 Çarşamba ~ 22 Ekim 2010 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2010 ~ Eki 22, 2010

Modanın Yıldızları Tchibo’da

Tarzları yenileme zamanı geldi! Sonbahar ve Kış modasına farklı bir stil getiren Tchibo’nun yeni teması “Modanın Yıldızları” 20 Eylül Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 22 Eylül Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Şehirli ve modern, etnik ve romantik, asi ve marjinal tarzların ayrı ayrı düşünüldüğü Tchibo’nun yeni moda temasında; sıcacık hırkalar, kullanışlı tişörtler, modern kesimli pantolonlar, kışın favorisi olacak montlar, farklı kombinasyonlara ahenk katacak şal ve çantalar, üstün kaliteli cüzdan ve kemerler, ışıltısıyla göz kamaştıran takılar, sezonun trendi tayt ve çoraplar ön plana çıkıyor. Yeni temada, çok kullanışlı seyahat makyaj çantası, daima bakımlı kadınlara özel manikür seti, her zaman organize olmaya imkan tanıyan ayakkabı düzenleyici ve serin günlerin şıklığı pelerin dikkat çekiyor.

Şehir yaşamının tam ortasında olan kadınlar bu sezon kahverenginin odak noktası olduğu kombinasyonlarla rafine bir stil yakalarken, sonbaharın romantik kadınları 60‘lı ve 70‘li yılların bohem tarzına yeniden hayat veriyor. Marjinal çizgilerdeki bir tarz için bu sezon deri mont gibi gibi bir klasik tercih edilirken, dikkatler ayrıca aksesuarlarda da toplanıyor.

Modanın Yıldızları” temasından bazı ürünler
Tunik: Şehrin zarif kadınlarına! Yumuşak ve akıcı jorjet kalitesindeki geniş yakalı tuniğin kolları dirsek altına kadar uzanır. Alt kısmı desteklenmiş ön ve arka kısma sahip olan tuniğin yan taraflarındaki büzgü bantları ona farklı bir hava katar. %100 polyester olan tunik 40 derecede yıkanabilir. Yılan derisi baskılıdır.

Şal: Feminen bir detay! Yumuşak akıcı kalitedeki şal %100 polyesterdir ve 30 derecede yıkanabilir. Kahverengi-beyaz yılan derisi baskılı ve kırışık görünümlüdür. Yaklaşık ölçüleri 200 x 50 cm’dir. Örgü Etek: Hem rahat, hem çekici! Yüksek viskoz paylı yumuşak eteğin çıkabilen streç kemeri, lakeli deri görünümündedir. Dar kesimli ve yırtmaçlı etek %64 polyester, %36 viskozdur. 5 cm genişliğindeki 3 delikli kemer PU’dur. Siyah renktedir.

Uzun Tişört: Tayt veya jean ile! Yumuşak, akıcı viskoz kalitesindeki tişört elastanlı yapısı sayesinde deforme olmaz ve ideal görünümü sağlar. Reglan kollu tişörtün omuz kısmındaki perçinli kayış dikkat çeker. Ekstra geniş belli tişört %95 viskoz, %5 elastan (lycra) malzemeden üretilmiştir. 40 derecede yıkanabilir. Gri kırçıllıdır.

Pantolon: Dar kesim modası! Pamuk streç kalitesindeki lastik belli pantolon dar kesimi ile yılın modasına uyar. 1 süs cebine ve 2 arka cebe sahiptir. %98 pamuk, %2 elastandır. 40 derecede yıkanabilir. İç bacak uzunluğu 79 cm’dir. Siyah ve koyu mavi renkteki pantolon 36, 38, 40, 42 ve 44 seçenekleri ile sunulur.

Viskoz Şal: Moda tutkunlarına! Püsküllü şal içerisine dokunmuş metalik iplik ile farklılaşır. Yumuşak ve hafiftir. %97 viskoz, %3 metalik iplikten oluşur. Elde yıkanabilir. Pembe ve siyah renkteki şal yaklaşık 110 x 110 cm ölçülerindedir.

Mont: Modanın asi yüzü! Hafif bele oturan kısa mont üstün kaliteli deri görünümünde ve yumuşaktır. Wiener dikişler ve ayrıca arka kısımdaki ayırma dikişleriyle feminen bir görünüm sağlar. Çıtçıt düğmeli dik yaka ve asimetrik fermuar monta stil katar. Fermuarlı 2 cep ve göğüste 1 süs cebi bulunur. Kol sonları genişliğin ayarlanabilmesi için fermuarlıdır. Kaplama %100 polyurethan, taşıma malzemesi %100 viskoz, hafif astar %100 polyesterdir. 30 derecede yıkanabilir. Siyah renktedir.

Babet: Sonbaharın favorisi! Yumuşak pamuk astara ve kaymayı önleyici yürüme tabanına sahip olan babetin tabanı deri kaplamadır. Üst malzeme %100 polyurethan, astar saf pamuk, kaplama taban saf deri, yürüme tabanı TR’dir. Yılan derisi görünümlü baskı ile şıklaştırılan babet siyah renktedir.

Uzun Hırka: Üzerinizden çıkaramayacaksınız! Bağlama kemerli uzun hırkanın kolları ve alt kısmı lastik örgülüdür. %79 viskoz, %18 polyamid, %3 elastan hırka 40 derecede yıkanabilir.

Çizme: Bot ve çizme bir arada! Çıtçıt düğmeler ile ister uzun çizme, ister bot olarak kullanılabilir. Üstün kaliteli deri görünümlü çizmenin deri iç kısmı nefes alır. TR yürüme tabanı kaymayı önler. Üst malzeme %100 PU. İç donanım ve kaplama taban gerçek deridir. Topuk stirol, topuk yüksekliği 6 cm’dir. Kahverengidir.

Çanta: Stil sahibi kadınlara! Uzunluğu ayarlanabilir askılı, deri görünümlü çanta fermuarlı ana bölüme, 1 adet cep telefonu bölmesine ve 1 adet ilave bölmeye, fermuarlı 2 cebe, mıknatıs kilitli 2 cebe sahiptir. Yan taraflarda süs kayışları bulunur. İç astar çiçek baskılıdır. Üst malzeme %100 PU; astar %65 polyester, %35 pamuktur. Yaklaşık 28 x 28 x 8 cm ölçülerindedir.

Şal: Sonbahar aksesuarı! Ekstra büyük boydaki şal etol olarak da kullanılabilir. Yumuşak ve akıcı şal %100 viskozdur. Saçaklı şal elde yıkanabilir. Mavi-lila-kırmızı renkte çiçek desenlerindeki şal yaklaşık 200 x 100 cm ölçülerindedir.

Pantolon: Dar kesim modası! Pamuk streç kalitesindeki lastik belli pantolon dar kesimi ile yılın modasına uyar. 1 süs cebi ve 2 arka cebe sahiptir. %98 pamuk, %2 elastandır. 40 derecede yıkanabilir. İç bacak uzunluğu 79 cm’dir. Siyah ve koyu mavi renktedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT