Modern Alyans´tan Her Zevke Uygun Özel Alyans Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Modern Alyans´tan Her Zevke Uygun Özel Alyans Tasarımları

Tarihler: 15 Şubat 2011 Salı ~ 15 Mart 2011 Salı

Firma: Modern Alyans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2011 ~ Mar 15, 2011

Türkiye’de 54 yıllık deneyimi ve tecrübesiyle alyans üretimi gerçekleştiren Modern Alyans, yepyeni alyans tasarımları ile genç çiftlerin zevkine hitap ediyor.

Modern Alyans, mart ayında birbirinden farklı alyans tasarımları ile göz kamaştırıyor. Sarı altın üzerine siyah dekoratif noktalarla süslenen, klasik tarzdaki altın erkek için hazırlanırken, kadın alyansında ise siyah noktalara taşlar serpiştirilerek tasarlandı.

Örgü Alyans Zarafeti
Modern Alyans modelleri arasında en dikkat çeken modellerden biri ise sepet örgü tasarımlı alyanslar oldu. Beyaz altından iki halkanın arasına yerleştirilen sarı altından örgü tasarım görülüyor.

Modern Alyans’ın bir diğer modelinde ise klasik tarzdaki alyansta sarı altın kullanıldı. Sarı altın hem alyansların fark edilmesini sağlarken modern bir çizgi sunuyor.

Modern Alyans zarafetiyle genç çiftlerin hayallerini süsleyen evliliklerin en önemli simgesi alyansların her birinin fiyatı ise bin 400 TL’dir.

Zengin Model ve Tasarım Seçeneği
Modern Alyans mağazaları ve satış noktalarında 150 farklı model ve binlerce değişik tasarım seçenekleri bulunuyor. Modern Alyans İstanbul ve Ankara’da bulunan mağazaları ve tüm Türkiye’ye yayılmış satış noktalarıyla ülkemizin en büyük alyans üreticileri arasında bulunuyor.

Yeni yuva kuracak gençler ya da alyanslarını yenilemeyi düşünen çiftler önemli bir fırsata sahip olacakları mağazaları öğrenmek için www.modernalyans.com adresini ziyaret edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT