Modern Alyans’tan Bir Günlük İnanılmaz Kampanya

Alışveriş Alışveriş Modern Alyans’tan Bir Günlük İnanılmaz Kampanya

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 01 Şubat 2011 Salı

Firma: Modern Alyans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 1, 2011

Modern Alyans’ta 1 Şubat günü sadece altının gramını öde, işçilik hediye...

Türkiye’de 54 yıllık deneyimi ve tecrübesiyle alyans üretimi gerçekleştiren Modern Alyans, inanılmaz bir kampanya düzenliyor. Sadece 1 Şubat 2011 Salı günü geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenler yüzüklerin gram bedelini öderken işçilik bedeli ödemeyecek.

Gram Fiyatına Altın

Modern Alyans mağazalarında sadece 1 Şubat 2011 Salı günü altın gram fiyatına altın satılacak. Bu kampanyada altının takılar üzerinde yapılan ve takıların asıl ücretini belirleyen işçilik ücreti alınmıyor. Modern Alyans tercih eden çiftler bu kampanya çerçevesinde sadece altının gramajı kadar ücret ödenerek evliliklerinin simgesi alyanslara sahip olacak.

Zengin Model ve Tasarım Seçeneği

Modern Alyans mağazaları ve satış noktalarında 150 farklı model ve binlerce değişik tasarım seçenekleri bulunuyor. Modern Alyans İstanbul ve Ankara’da bulunan mağazaları ve tüm Türkiye’ye yayılmış satış noktalarıyla ülkemizin en büyük alyans üreticileri arasında bulunuyor.

Yeni yuva kuracak gençler ya da alyanslarını yenilemeyi düşünen çiftler önemli bir fırsata sahip olacakları mağazaları öğrenmek için www.modernalyans.com adresini ziyaret edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT