Molton Brown Vücut Jelleri ile Teninizde Bahar Esintisi

Alışveriş Alışveriş Molton Brown Vücut Jelleri ile Teninizde Bahar Esintisi

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 19 Haziran 2012 Salı

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ Haz 19, 2012

Sahip olduğu benzersiz ve özel içerikteki el kremleri ve jelleri, sabunları ve şampuanları, vücut losyonları ve bakım ürünleri ile dünyaca tanınan İngiliz markası Molton Brown baharın doğallığını, tazeliğini ve enerjisini hayatınıza taşıyor.

Molton Brown tarafından özel çantası ile birlikte hazırlanan farklı vücut jellerinden oluşan iki ayrı set birbirinden benzersiz, %100 doğal ve egzotik içerikleri ile vücudunuza bakım yaparken, banyonuzu ayrıcalıklı bir keyfe dönüştürüyor.

Vitalising Vitamin AB+C Bath & Shower: Güne enerjik başlamak için taze sıkılmış portakal içeriği ve A,B,C vitaminleri ile zenginleştirilmiş bu ürün cildinizi yumuşatarak, canlandırıcı etkisi sayesinde sizi daha zinde ve keyifli birgün geçirmeniz için hazırlıyor.

Energising Seamoss Bath & Shower: İçeriğindeki deniz yosunu ve at kestanesi tohumu ile cilt dokunuzu canlandırıp, zihninizi tazelerken günün tüm stresini ve yorgunluğunu alıp size esşiz bir deneyim yaşatıyor.

Blissfull Templetree Moisture Bath & Shower: Egzotik bitkilerin ve özel içeriklerin karışımını keşfedeceğiniz bu vücut jelinin içeriğindeki yosun ekstresi cildinizi nemlendirirken, mango yağı ve tapınak ağacı çiçeği teninizde hissedilebilir bir bir denge ve huzur yaratıyor.

Ultrasmooth Coco De Mer Bath & Shower: Hindistan cevizi özü ve bal karışımı içeren bu muhteşem jel, yumuşak formülü ve tarifsiz kokusuyla cildinizi temizleyip canlandırıken, sizi tropik bir yolculuğa çıkarıyor.

Dünyanın birçok noktasında Selfridges ve Harrods gibi ünlü mağaza zincirlerinin yanı sıra, lüks otel ve SPA’larda da karşımıza çıkan Molton Brown ürünlerine www.mbturkey.com adlı web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve online alışveriş için: www.mbturkey.com

Ücretsiz Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği

Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında ‘hediye paketi’ seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra’dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

Vitalising Vitamin AB+C Bath&Shower ve Energising Seamoss Bat & Shower Set : 90 TL

Blissfull Templetree Moisture Bath & Shower ve Ultrasmooth Coco De Mer Bath & Shower Set : 90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT