Molton Brown’dan Sevgililer Günü’ne Özel Bakım

Alışveriş Alışveriş Molton Brown’dan Sevgililer Günü’ne Özel Bakım

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 14, 2012

Birbirinden özel ve farklı içerikteki el kremleri ve jelleri, sabunları ve şampuanları, vücut losyonları ve bakım ürünleri ile tanınan İngiliz markası Molton Brown Sevgililer Günü için bir araya getirdiği ürünleri ile sevgiliniz için benzersiz bir hediye seçeneği sunuyor.

Bu özel günü daha da özel hale getirmek için Molton Brown, birbirinden benzersiz baharatlarla zenginleştirilmiş ödüllü Re-charge Black Pepper ve Paradisiac Pink Papperpod gibi iki ikonlaşmış ürününü bir arada sunuyor.

Markanın erkeklere özel geliştirdiği Black Pepper ürünleri ile karabiberin canlandırıcı etkisini cildinize taşıyor. Karabiber yağı içeren vücut şampuanı ve vücut kremi kan dolaşımını hızlandırıcı özelliği ile bedeninize enerji verirken kişniş, kimyon, meşe yosunu, silhat, menekşe yaprakları, bergamot ve zencefil içeren Eau De Toilette ise baharatlı kokusu kısa sürede sizi etkisi altına alıyor.

Bu özel günde bayanları şımartmak için ise içeriğinde Gine Körfezi’nin sıcak pembe biberleri bulunan Paradisiac Pink Papperpod karşımıza çıkıyor. Sahip olduğu baharatlı aromatik yağlar sayesinde enerjinizi açığa çıkaran ve bedeninize huzur veren ürünün vücut şampuanı ve vücut losyonu mevcut.

Dünyanın birçok noktasında Selfridges ve Harrods gibi ünlü mağaza zincirlerinin yanı sıra, lüks otel ve SPA’larda da karşımıza çıkan Molton Brown, Türkiye’de V2K Designers, Vakkorama, Midnight Express Bebek Mağazalarında, Amerikan Hastanesi Özel Butiği’nde ve www.mbturkey.com web sitesi aracılığı ile satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT