Molton Brown’dan Yepyeni Bir Deneyim; Pettigree

Alışveriş Alışveriş Molton Brown’dan Yepyeni Bir Deneyim; Pettigree

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

Dünyanın dört bir yanındaki farklı coğrafyalardan elde ettiği benzersiz içeriklerle yarattığı özel şampuanları, vücut losyonları, el sabunları, kremleri ve bakım ürünleri ile tanınan Molton Brown\ İngiliz Pettigree, biberiye ve aromalı sakız ağacının büyüsünü ellerinize taşıyor...

%100 doğal, saf, egzotik yağlar ve kuvvetli bitki esansları kullanılarak hazırlanan Molton Brown ürünlerinin en yenisi olan Pettigree serisinde nemlendirici etkisinin yanı sıra rahatlık verici ve antioksidan özelliğe sahip el yıkama sabunu ve el losyonu bulunuyor.

Dünyanın birçok noktasında Selfridges ve Harrods gibi ünlü mağaza zincirlerinin yanı sıra, lüks otel ve SPA’larda da karşımıza çıkan Molton Brown, Türkiye’de V2K Designers, Vakkorama, Midnight Express Bebek, Alaçatı mağazalarında ve www.mbturkey.com web sitesi aracılığı ile satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT