Mondi`de Kdv İndirimi Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Mondi`de Kdv İndirimi Devam Ediyor

Tarihler: 09 Kasım 2009 Pazartesi ~ 09 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: Mondi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2009 ~ Ara 9, 2009
Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi, devam eden yüzde 10 KDV indirimi ile sonbahara kaçırılmayacak fiyatlarla merhaba diyor. Mondi’nin yeni kampanyasında Mira yatak odası takımı 1.143 TL’den, Sunny Kanepe 298 TL’den, Flexy Baza ise 97 TL’den satışa sunuyor.

Kalite ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesi ile mobilya sektöründe boy gösteren Mondi, sürekli yenilediği ürün gamında, fonksiyonelliği ve ergonomiyi ön planda tutmaya devam ediyor.

Mobilya sektöründe uygun ödeme koşulları ile her bütçeye ve her zevke hitap eden Mondi evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatları yeni kampanyasında sunuyor. Mondi’ye özel devam eden yüzde 10 KDV indirim kampanyası, 1 Ekim – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında üç ay süreyle geçerli olacak. Kampanya çelik konstrüksiyona sahip emniyetli ve kullanışlı 90x190 Flexy baza 184 TL, fonksiyonel ve modern tasarıma sahip Flash Maksi takımı 1.452 TL‘den, konforlu ve ergonomik Sunny Kanepe 298 TL’den, kullanışlı ve sağlam Flexy Yatağı ise 97 TL’den tüketicisi ile buluşturuyor. Ayrıca, Mira yatak odası takımı 1.143 TL ve Mira Yemek odası takımı 1.779 TL’den satışa sunuluyor.

Mondi, kampanya süresince Axess kart sahiplerine özel, 3 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına vade farksız 12 taksit avantajı ile de büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Kaliteli ve ergonomik Mondi ürünlerine, yüzde 10‘a varan indirimlerle ve ödeme avantajları ile sahip olmak isteyenlerin Türkiye çapındaki Mondi mağazalarına uğramaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT