Mondi`de Yüzde 55`e Varan İndirim

Alışveriş Alışveriş Mondi`de Yüzde 55`e Varan İndirim

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 26 Nisan 2009 Pazar

Firma: Mondi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 26, 2009
MONDİ’DEN YÜZDE 55’E VARAN İNDİRİM
Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi, ilkbahara kaçırılmayacak fiyatlarla merhaba diyor. Mondi’nin yeni kampanyasında Tango leather baza alana Tango SL yatak sadece 49 TL. Ayrıca Sunny Kanepe 298 TL’den, Flexy Bazayı ise 188 TL’den satışa sunuyor.

Kalite ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesi ile mobilya sektöründe boy gösteren Mondi, sürekli yenilediği ürün gamında, fonksiyonelliği ve ergonomiyi ön planda tutuyor. Özenli Ar Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan modern tasarımlı oturma gruplarını, uyku keyfini artıran sağlıklı ve hijyenik yatakları, birbirinden şık yatak ve yemek odası takımlarını ve daha birçok ürününü kaliteden ödün vermeden cazip ödeme avantajları ile tüketicisine sunuyor.

Mobilya sektöründe uygun ödeme koşulları ile her bütçeye ve her zevke hitap eden Mondi evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Mondiye özel yüzde 55’e varan büyük indirim kampanyası 1 Mart – 30 Nisan 2009 tarihleri arasında iki ay süreyle geçerli olacak. Kampanya da çelik konstrüksiyona sahip emniyetli ve kullanışlı 90*190 Tango leather baza alana sağlıklı ve ergonomik 90*190 Tango SL yatak 49 TL ‘ye, konforlu ve ergonomik Sunny Kanepe 298 TL’ye, kullanışlı ve sağlam Flexy Baza’yı ise 188 TL’den tüketicisi ile buluşturuyor. Ayrıca, Mondi, kampanya süresince 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Axess kart sahiplerine özel, iki ay ertelemeli, peşin fiyatına vade farksız 12 taksit avantajı ile de büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Kaliteli ve ergonomik Mondi ürünlerini, ilkbaharda evlerini yenilemek isteyenler için yüzde 55‘e varan indirimlerle sunulan birbirinden şık modelleri ile tüm Mondiler Türkiye çapına yayılmış mağazalarında sizleri bekliyor…

www.mondi.com.tr Tüketici Hatı: 444 33 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT