Mondi`den Büyük Değiştirme Kampanyası Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Mondi`den Büyük Değiştirme Kampanyası Devam Ediyor

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 24 Kasım 2006 Cuma

Firma: Mondi

Telefon: Tüketici Hattı: 0800 361 89 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 24, 2006

MONDİ’DEN BÜYÜK DEĞİŞTİRME KAMPANYASI DEVAM EDİYOR...

Yeni yüzü ve yepyeni bir anlayış ile tüketici ile buluşan Mondi, evleri şık ve ekonomik tasarımlar ile güzelleştirken değiştirme kampanyası ile evlerini Mondi ile yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kullanışlı ve modern tasarımlarını ürün gamını genişleterek tüketicinin beğenisine sunan Mondi, yatak ürünlerinin yanı sıra kanepeden koltuğa, bazadan ev tekstil ürünlerine, genç odalarından, bebek odalarına, yatak odalarından yemek odalarına kadar geliştirdiği yeni ürün grupları ile büyük beğeni toplarken, değiştirme kampanyası ile de farklılık yaratıyor.

Her zevke ve bütçeye uygun ürün sunan Mondi, sezona damgasını vuran değiştirme kampanyası ile eski mobilyalarını getirenlere 260 YTL’ye varan değişim bedeli indirimi sağlayarak, tüketicinin yüzünü güldürüyor.

Ayrıca 1 Kasım-31 Aralık 2006 tarihlerinde Maksimum karta özel peşin fiyatına vade farksız 18 taksit imkanı sunan Mondi, tüketiciye büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Modern grupların yanı sıra klasik tasarımlardan da taviz vermeyen Mondi, kanepe ve koltuklarda kalite ve konforu aynı anda yansıtırken, yatak ve bazalarda ergonomi ve fonksiyonelliği de ön plana çıkartıyor. Mondi yeni yüzü ve ürün grupları ile evleri şıklıkla buluştururken, uygun fiyatları ve her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile de farklılık yaratıyor.

www.mondi.com.tr
Tüketici Hattı: 0800 361 89 92

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT