Mondi`den `Milano` Yorumu

Alışveriş Alışveriş Mondi`den `Milano` Yorumu

Tarihler: 10 Aralık 2007 Pazartesi ~ 12 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Mondi

Telefon: 444 33 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2007 ~ Ara 12, 2007
YEMEK VE YATAK ODALARI İÇİN MONDİ’DEN “MİLANO” YORUMU
Genişlettiği ürün yelpazesi ile mobilya sektöründe büyük beğeni toplayan Mondi, değişimin izlerini yemek ve yatak odası takımlarına da taşıyor. Mondi’nin yeni ürün grubu Milano, yemek ve yatak odaları için klasik cizgileri modern bir yorum ile yeniden tasarlıyor.

Ev dekorsayonuna yönelik geliştirdiği şık ve ekonomik tasarımlarıyla Mondi, mobilya sektöründeki iddiasını sürdürüyor. Modern çizgileri klasik motiflerle zenginleştiren Mondi, Milano ürün grubu ile yatak ve yemek odalarına yönelik alternatif çözümler sunuyor.

Dekoratif sandalyesi ve kullanışlı masası ile dikkatleri üzerine çeken Milano yemek odası TV sehpası, büfe , vitrin ve gümüşlüğü ile bir bütün olarak tasarlanmıştır.Yemek keyfiniz için eksiksiz bir ürün grubu olarak tasarlanan Milano aynalı uygulama, krem ve kahverenginin uyumlu kullanımı takıma modern bir görünüm kazandıran gri metalik ile de farklı dekorasyon anlayışlarına hitap ediyor.

Ahşabın doğal güzelliğini gözler önüne seren Milano yatak odası ise zarif çizgisi, krem kahverengi renk uyumu ile dikkat çekiyor. Aynalı olarak tasarlanan dört veya beş kapaklı gardırop modeli, dekoratif komodini ve tuvalet aynası ile Milano yatak odası, modern çizgileri yeniden yorumluyor. Yatak odası ünitelerinde kullanılan ayna uygulaması modele farklı bir estetik kazandırıyor. Milano; tasarım özellikleri yanında, fonksiyonel ve opsiyonel yapısı ile de farklılık yaratıyor.

Yemek ve yatak odalarını farklı bir yaklaşımla dekore etmek isteyenler için Mondi Milano ürün grupları, uygun fiyat seçenekleri ile Türkiye çapına yayılmış Mondi mağazalarında beğeniye sunuluyor.
www.mondi.com.tr
Tüketici Hatı: 444 33 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT