Mondi Rio ile Yatak Odalarında

Alışveriş Alışveriş Mondi Rio ile Yatak Odalarında

Tarihler: 10 Kasım 2008 Pazartesi ~ 16 Kasım 2008 Pazar

Firma: Mondi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2008 ~ Kas 16, 2008
MONDİ RİO İLE YATAK ODALARINDA
Kullanışlı ve modern tasarımları ile mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Mondi, ürün yelpazesini Rio Yatak Odası Takımı ile genişletiyor. Üstün mobilya kaltesini ekonomik tasarımlarla buluşturan Mondi, Rio Yatak Odası Takımı’nı tüketicinin beğenisine sunuyor.

Fonksiyonel kullanımı şık tasarımlar ile birleştiren ve ekonomik fiyatlar ile tüketici ile buluşturan Mondi, yatak odası dekorasyonuna Rio Yatak Odası Takımı ile modern ve farklı bir anlayış getiriyor. Çağdaş bir yaklaşım ile tasarlanan Rio Yatak Odası Takımı, beş kapılı gardırobu, iki komodini, aynalı tuvalet masası ve şifonyeri ile yatak odasında ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri bir arada sunuyor.

Rio Yatak Odası Takımı ünitelerinde yer alan aynalı uygulamalar, takıma şık ve modern bir görünüm kazandırırken, kullanılan mekana da daha geniş bir görünüm kazandırıyor. Diğer yatak odası takımlarından farklı olarak, Rio’nun gardırobunda bulunan çekmeceler, tuvalet masasındaki küçük raflar ve çok bölümlü gardırobun içinde bulunan özel kravat askılığı da takımın işlevsel kullanımını ön plana çıkarıyor.

Rio Yatak Odası Takımı’na modern bir görünüm kazandıran zebrano renk üzerindeki dikey çizgiler ise krem rengi ile bütünleşerek takımın zarif tasarımını ön plana çıkartıyor. Yatak başlığıyla bütünlük sağlayan kulplar ise ürünün modern görünümünü tamamlayıcı nitelikte.

Yatak odalarında yeni konseptler yaratmak isteyenler için Rio Yatak Odası Takımı, Türkiye çapına yayılmış Mondi mağazalarında tüketicisi ile buluşuyor.

Bilgi için: 444 33 44
www.istikbal.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT