Moroso Tasarımları Hazz Galeri`de!

Alışveriş Alışveriş Moroso Tasarımları Hazz Galeri`de!

Tarihler: 10 Mart 2008 Pazartesi ~ 13 Mart 2008 Perşembe

Firma: HAAZ Galeri

Telefon: 212 285 07 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2008 ~ Mar 13, 2008
MOROSO TASARIMLARI HAAZ GALERİ’DE…
Oturma grupları, sandalyeleri, masa ve aksesuarları ile İtalya’nın en ünlü tasarım fabrikası Moroso, şimdi Türkiye’nin ilk tasarım üssü HAAZ Galeri’de...

Koleksiyonunda Patricia Urquiola’ın B-Side’ından Kazuhiko Tomita’ın Ukiyo Table’ına, Alfredo Häberli Take a Line For A Walk Armchair’ından Konstantin Grcic’in Osorom’una kadar tasarımı sanata yakınlaştıran pek çok olağanüstü ürün Moroso çatısı altında toplanıyor.

Moroso için tasarım yapan diğer dünya çapında tanınmış isimlerden bazıları ise; Carlo Colombo, yine Haaz Galerinin temsil ettiği tasarımcılardan Tom Dixon, Enrico Franzolini, Konstantin Grcic, Toshiyuki Kita, Ross Lovegrove, Aziz Sarıyer, Marcel Wanders ve Marc Newson.

Tasarımı, dünya çapında kalite standartları ve konfor ile birleştiren Moroso, tasarımı sadece bir kelime olmaktan çıkarıp günlük hayatınızın bir parçası haline getiren koleksiyonu ile HAAZ Galeri’de...

HAAZ Galeri/ Hafta içi 10.00 – 19.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT