Morphy Richards Fusion Serisi ile Mutfağınızda Çelik Şıklığı...

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards Fusion Serisi ile Mutfağınızda Çelik Şıklığı...

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Morphy Richards Fusion Serisi ile Mutfağınızda Çelik Şıklığı...
73 yıllık ünlü İngiliz markası Morphy Richards`tan mutfaklara stil katacak, kullanışlı mutfak serisi Fusion… Tüm ürünleri çelik olan bu çok özel seri, özellikle yeni evlenenler, evlerini yeni dekore edenler, ve mutfağına şıklık armağan etmek isteyenler için…

El blender`ından, su ısıtıcısına, ekmek kızartma makinesinden, katı meyve sıkacağına, mutfak robotundan, el mikserine, çeliğin tüm zarafeti, sımsıcak Fusion Serisi`nde. Evinizin bu küçük ama marifetli yardımcılarıyla, mutfakta yemek hazırlamak çok daha pratik ve zevkli.

Fusion Serisi`ndeki ev aletlerinin fiyatları 99 YTL ile 499 YTL arasında değişiyor. Morphy Richards ürünlerini En Plus, Esse, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com, Boyner Nautilus ve Teknosa gibi zincir mağazalarda ve tekno marketlerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT