Morphy Richards`tan Kablosuz Düzleştirici

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards`tan Kablosuz Düzleştirici

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2008 Cuma

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 30, 2008
Morphy Richards`tan kablosuz düzleştirici
Annenizin güzel saçları için, en güzel düzleştirici

Anneler Günü`nde aldığınız hediye hem kalıcı hem de kullanışlı olsun istiyorsanız, ünlü İngiliz markası Morphy Richards`tan annenize en güzel hediye… Şarj edilebilir, kablosuz saç düzleştiriciyle annenizin saçları tam istediği gibi, kabarmadan, elektriklenmeden düzeliyor.

38mm plaka genişliğine sahip düzleştirici, ısı ayarlı. Üstelik, termoseramik kaplamalı plakaları, eşit ısı dağılımı yapıyor. Anneniz, saçlarına istediği gibi şekil verebiliyor. 200 dereceye kadar ısınabilme özelliğiyle, verilen şeklin, uzun süre dayanmasını sağlıyor. Yolculuk için de ideal, bavulunuzda yer kaplamadan istediğiniz yere gelebiliyor.

149 YTL`den satılan ürünü, En Plus, Esse, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com, Boyner Nautilus ve Teknosa gibi zincir mağazalarda ve tekno marketlerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT