Movado `Se` Koleksiyonu ile Elmasın Işıltısını Sevdiğinizin Bileğine Taşıyın...

Alışveriş Alışveriş Movado `Se` Koleksiyonu ile Elmasın Işıltısını Sevdiğinizin Bileğine Taşıyın...

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Movado

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
MOVADO “SE” KOLEKSİYONU İLE ELMASIN IŞILTISINI SEVDİĞİNİZİN BİLEĞİNE TAŞIYIN...
Aşkın zamanını özel kılan “SE” koleksiyonuna vurulacaksınız..
Türkiye Distribütörlüğünü Konyalı Saat’in yaptığı modernizmin simgesi olan seçkin saat markası Movado, “SE” Koleksiyonun kattığı ayrıntılarla artık daha özel, daha çekici…

Movado “SE”, heyecan verici görünümü, gümüşsü metalik titanyum vurgularıyla zamanın ışıltısını bileklerinize taşıyor. Movado “SE”, koleksiyonu ile çiftler arası uyumu zirveye taşıyor. Pırlanta ve çelikten oluşan bayan modeli ile feminenliği vurgularken, çelik ve titanyum beraberliğinde erkek modelin gücünü gözler önüne seriyor. “SE”, yenilikçi, spor, lüks bir estetikle tanımlanıyor. Bu heyecan verici yeni model, vurgulu aerodinamik görünümü enerjik ve şık bir görünümü arada sunuyor… İkonik Museum kadranın nokta motifi, düz ve kenarlı titanyum kapak boyunca birleşik, kayışın titanyum merkez bağlantıları, bu modernize saatte Movado estetiğinin imzasını vurguluyor.

Movado “SE”, paslanmaz çelik kasa, mat kaplamalı titanyum kapaklı veya 44 pırlantalı, paslanmaz ve karbon çelik kapak takımı ile yenilikçi ve şık görünümünü tamamlıyor. ”SE” koleksiyonu çizilmelere karşı dayanıklı safir kristal ve 3 ATM’ ye kadar suya dayanıklı.

Movado Saatlerini Konyalı Saat mağazaları ve tüm seçkin saat mağazalarında bulabilirsiniz. Movado SE Satış Fiyatı: 1.845 CHF - 2.765 CHF

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT