Mövenpick GourmeT´den Bayram Çikolataları

Alışveriş Alışveriş Mövenpick GourmeT´den Bayram Çikolataları

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 19 Kasım 2010 Cuma

Firma: Mövenpick

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Kas 19, 2010

Bayram’da dostlarınıza Mövenpick GourmeT’de satışa sunulan İsviçre’nin ünlü Lindt ve özel üretim Laderach çikolatalarını armağan ederek onlara tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

İçi oyuk truffle kabuğunu icat edip, patentini alan yenilikçi çikolata ustası Rudolf Laderach’ın tarifi el yapımı hindistancevizli, şampanyalı ve sütlü çikolatalı trufflelar, fındıklı çıtır pralin, çaylı, fıstıklı, frambuazlı ve cappuccinolu çikolatalar özel paketlerde satılıyor.

Hem lezzeti hem de görselliği ile ön plana çıkan Lindt çikolatalarının bayram için hediyelik altın rengi seçkin kutuları içinde sunulan, sürekli yeni tariflerle geliştirilen alkolsüz pralin çeşidi Swiss Tradition serisi de Gourmet’de bulunuyor.

Baştan çıkarıcı çikolatalarının lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler, her gün 08.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veren Mövenpick GourmeT’ye uğrayabilirler.

Laderach Çikolatası Kilosu 160 TL
Lindt Lindor Çikolatası 500 gr 70 TL
Lindt Swiss Tradition 145 gr. 39 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT