Mövenpick Hotel`de `Noel Sokağı`

Alışveriş Alışveriş Mövenpick Hotel`de `Noel Sokağı`

Tarihler: 02 Ocak 2006 Pazartesi ~ 03 Ocak 2006 Salı

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent 34330 İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29 / 3880

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2006 ~ Oca 3, 2006
MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA NOEL VE YILBAŞI’NA ÖZEL HEDİYELER SUNAN NOEL SOKAĞI AÇILIYOR …

Mövenpick Hotel Istanbul, yılbaşında hediye seçme zorluğu yaşayan, sevdiklerine farklı armağanlar almak isteyenler için Noel ve Yılbaşı dönemini kapsayan çok özel bir hazırlık yaptı. 1 Aralık 2005 – 3 Ocak 2006 tarihleri arasında, Mövenpick Hotel Istanbul’un lobisi “Noel Sokağı”na dönüştürülecek. Otelin lobisinde kurulacak olan standlarda, Noel ve Yılbaşı hediyeleri satışa sunulacak.

Mövenpick çikolataları, Noel kurabiyeleri, zencefilli kurabiye evler, elma şekerleri, geleneksel Noel pastaları, sıcak şarap “Glühwein”, Noel’e özgü lezzetlerin bulunduğu hediye sepetleri ve Sevil, Mudo Concept, Esse, Swatch, Calvin Klein Watches, Scabal, Tay Mum, Kütahya Porselen, Camsakızı ve Malatya Pazarı’nın yılbaşına özel ürünlerini satın alarak yılbaşında sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Yeni Yıl ruhunu yansıtan özel dekor içerisinde, 12.00 – 22.00 saatleri arasında Noel Baba’nın yardımcıları Elf’lerin servis yapacağı Noel Sokağı’nda; Noel şarkıları eşliğinde, aileniz ile birlikte yılbaşı alışverişi yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Her Zevke Uygun Yılbaşı Sepetleri…
Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılda iş arkadaşlarınız, dostlarınız için Yılbaşı Sepetleri hazırladı. Her zevke hitap eden, Mövenpick kalitesi ve şıklığını yansıtan yılbaşı sepetleri, ev yapımı Mövenpick çikolataları, noel kurabiyeleri, alkollü içecekler ve sürpriz hediyelerden oluşuyor. Dilerseniz Mövenpick gastronomisinin seçkin ürünleri ile yılbaşı sepetinizi kendi zevkinize göre de oluşturabilirsiniz.
Noel Sokağı ile ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 319 29 29’dan 3880’i arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT