Mövenpick Hotel İstanbul`dan Yılbaşı Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Mövenpick Hotel İstanbul`dan Yılbaşı Hediyeleri

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DAN YILBAŞI HEDİYELERİ …

Yılbaşında sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler için Aralık ayı boyunca Mövenpick GourmeT’de Noel ve yılbaşı hediyeleri satışa sunuluyor.

Mövenpick çikolataları, Mövenpick dondurmaları, Noel kurabiyeleri, zencefilli kurabiye evler, geleneksel Noel pastaları, Panettone, sıcak şarap “Glühwein” gibi hem birbirinden lezzetli hem de şık hediyeler, size yeni yıl ruhunu yaşatacak.

Her Zevke Uygun Yılbaşı Sepetleri…
Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılda iş arkadaşlarınız, dostlarınız için Yılbaşı Sepetleri hazırladı. Her zevke hitap eden, Mövenpick kalitesi ve şıklığını yansıtan yılbaşı sepetleri, ev yapımı Mövenpick çikolataları, noel kurabiyeleri, alkollü içecekler ve sürpriz hediyelerden oluşuyor.

İçinde Mövenpick çikolataları, şarap, şarap bardağı, karışık drajeler, noel kurabiyeleri, karışık kuruyemiş bulunan Mövenpick Basket’i veya Mövenpick çikolataları, viski, viski bardağı, karışık drajeler, Noel kurabiyeleri, Türk lokumu, resim çerçevesi, kuruyemişler bulunan Mövenpick Dream Basket’i satın alarak yılbaşında sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Dilerseniz Mövenpick gastronomisinin seçkin ürünleri ile yılbaşı sepetinizi kendi zevkinize göre de oluşturabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0212 319 29 29’dan Mövenpick GourmeT’i arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT