Mücevhere Ruh Katan Tekin Seyrekoğlu’ndan Elit Zevkler

Alışveriş Alışveriş Mücevhere Ruh Katan Tekin Seyrekoğlu’ndan Elit Zevkler

Tarihler: 20 Ekim 2011 Perşembe ~ 20 Kasım 2011 Pazar

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2011 ~ Kas 20, 2011

Tekin Seyrekoğlu, değerli ve yarı değerli taşların doğadan gelen güzelliklerini, işleyerek bambaşka bir boyuta taşıyor. Doğanın canlılığı, ince işçilikle ortaya çıkan kalite ile birleşerek elit zevklere hitap eden yaratıcı tasarımlara dönüşüyor. Kendine has yorumuyla mücevhere ruh katan Tekin Seyrekoğlu, seçkinliğin simgesi tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat’ın yeni sezon koleksiyonunda yer alan tasarım, kolye, küpe ve yüzükten oluşuyor. 14 ayar sarı altından hazırlanarak S formu verilen ince çubuklar, uçlarına yerleştirilen swarovski taşlarla ışıldıyor.

Formun ortasında tüm güzelliği ile yer alan zümrüt rengindeki yarı değerli taş da ince işçiliği ile göz alıyor. Tasarımcının bu formunu herkes kendine göre yorumlayabilir… Her bitişten yeni bir başlangıca geçilmesi ya da sevginin ifadesi ya da doğanın mücevherde hayat bulması…

Tekin Seyrekoğlu, geniş hayal gücünü önce kağıt üzerine dökerek sonra da benzersiz bir dizaynla uygulayarak yine tasarımdaki gücünü sergiliyor. Tekin Seyrekoğlu; mücevherin yanı sıra pırlantalı mücevherleri almaya imkanı olamayanlar için de altını mücevher kalitesinde tasarlayarak, seçkinliğin birçok kesime ulaşmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT