Mustela ile vücut şekillenmesinde güvenilir ve zahmetsiz yol!

Alışveriş Alışveriş Mustela ile vücut şekillenmesinde güvenilir ve zahmetsiz yol!

Tarihler: 10 Haziran 2009 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2009 Cuma

Firma: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2009 ~ Tem 10, 2009
Vücut şekillenmesinde güvenilir ve zahmetsiz yol!
Yaz aylarında fazla kilolarımız en çok şikayetçi olduğumuz konulardandır. Oysa ki yaz ayları yaklaşırken zahmetli diyetler uyguladık, düzenli spor yapmaya çalıştık. Kilo vermeyi başarsak da depolanmış yağ fazlalarından kurtulmak hiç de kolay değil. Bu nedenle Mustela Anne Serisi’nden kadınlara özel incelmeye yardımcı gıda takviyesi Activateur Fermeté Corps artık Türkiye’de! Fransız Expanscience Laboratuarları’nda hazırlanan özel formülü sayesinde sıkılaştırma, inceltme ve canlılık kazandırma özelliklerine sahip Activateur Fermeté Corps gıda takviyesini güvenle kullanabilirsiniz.

Yaz aylarında herkesin ortak sorunu kışın alınan fazla kilolardan kurtulamamak. Hele bir de bu kilolar belli bölgelerde yoğunlaşmışsa işimiz çok zor. Tek başına diyetin veya sporun yeterli olmadığı noktada gıda takviyesi ile vücudunuzun yeniden şekillenmesini sağlayabilirsiniz.

Mustela Activateur Fermeté Corps gıda takviyesi, B Grubu vitaminler, Manganez, Çinko ve Boraj Yağı sayesinde cildi yeniden yapılandırıyor. Kilo kontrolündeki etkileri bilinen Omega 3 sayesinde, belirli bölgelerde toplanmış rahatsız edici fazlalıkların azalmasına yardımcı oluyor. Boraj Yağının da etkisiyle birlikte Omega 3 yağların vücuttan atılmasını ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Formülünde bulunan Ananas Özü’nün etkisi sayesinde ise cildinizin gerginleştiğini hissedeceksiniz.

Mustela Anne serisinin bu özel ürünü ile cildinizin elastikiyeti ve esnekliğini geri kazanıp, vücudunuzun sıkılaştığı klinik incelemeler sonucunda kanıtlanmıştır. Düzenli kullanım ile 4 haftadan itibaren vücudunuzda tutulan su kolay bir biçimde vücuttan atılacak ve 8 haftadan itibaren ise cildiniz daha sıkı görünecek. 3 aylık kürün sonrasında cildinizin görünümünde % 82 oranında iyileşme ile beraber kalça, bacak ve bel çevresinde gözle görülür bir fark hissedeceksiniz.

Kullanım tavsiyeleri:
Sabah ve akşam birer kapsül, 3 aylık kür tavsiye edilir. (1 kutu = 1 aylık kür)
8 HAFTADAN İTİBAREN GÖRÜNEN SONUÇLAR:
* Kilo: -6 kg’a kadar
* Kalça çevresi: -9,5 cm’ye kadar
* Bacak üstü çevresi: -5,4 cm’ye kadar
* Bel çevresi: -10,5 cm’ye kadar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT