Mutfağınızın Yıldızı Vanucci Platino

Alışveriş Alışveriş Mutfağınızın Yıldızı Vanucci Platino

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: Vanucci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012
Mutfağınızın Yıldızı Vanucci Platino

Göz alıcı iç mekan mobilya ve mutfak ürünlerinin önde gelen markası Vanucci, farklı mekanlar ve farklı zevkler için sunduğu zengin ürün ve çözümlerle, şıklık ve doğallığı bir arada sunuyor.

Evinde bambaşka bir hava ve farklılık yaratmak isteyenlerin tercihi Vanucci, ürünlerinde yansıttığı; akılcı, sade ve hayatı kolaylaştıran tasarımlarıyla, evinde gerçek mutluluğu yakalamak isteyenler için 23 farklı model, 40 versiyon ve sınırsız renk alternatifiyle mükemmel ve mutlaka göz atılması gereken seçenekler sunuyor.

Mutfağınızın parlayan yıldızı; Vanucci Platino

Parlak lake dokusuyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci Platino, desenlerindeki özel el işçiliği sayesinde mutfak mobilyasında fark arayanlara özel bir alternatif sunuyor. Çeşitli renk alternatifleri de bulunan Vanucci Platino, yenilikçi ve fonksiyonel özellikleriyle hayatı kolaylaştırmak için ideal bir seçim. Platino ile mutfakların kapısı ışıltılı bir dünyaya açılıyor. Dolap kapaklarında parlak lake üzerinde el işçiliği kullanılarak tasarlanmış, birbirini takip eden desenlerin yer aldığı Platino; akrilik, granit, mermer gibi farklı tezgah çeşitleriyle de uyumlu bir tasarıma sahip. Vanucci mutfaklar, “dokun-aç” elektrikli mekanizmasıyla, dolapların ve çekmecelerin kullanımına büyük bir rahatlık getiriyor. Kapaklar, ellerin dolu ya da kirli olduğu durumlarda dahi tek bir dokunuşla açıp-kapama sistemine sahip. Modern ve minimalist çizgileriyle dikkat çeken Platino serisinde, parlak grafitten, parlak koyu kahveye, parlak siyahtan parlak fildişine kadar geniş renk seçenekleri de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT