Mutlu Çocuklar Mutlu Anneler

Alışveriş Alışveriş Mutlu Çocuklar Mutlu Anneler

Tarihler: 27 Nisan 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Assos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Annelerin en değerli pırlantası olan çocukları; Assos’un Anneler Gününe özel gerçekleştirdiği “Mutlu Çocuklar Mutlu Anneler” kampanyası ile annelerine Assos’tan pırlantalı zümrüt kolye hediye kazandırırken kendisi Assos Junior koleksiyonundan bilekliğin sahibi oluyor.

Assos “Mutlu Çocuklar Mutlu Anneler“ kampanyası facebook.com/assosonline adresinde 18 Nisan - 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Kazananın 13 Mayıs anneler gününde belli olacağı kampanyada miniklerin en mutlu anlarının fotoğrafları paylaşılıyor ve en fazla beğeni toplayan minik hem annesi hem de kendisi için Assos’tan özel hediyelerin sahibi olacak.

Bu eğlenceli yarışmayı “Ben ve Pırlantam” kazanır diyorsanız, çocuğunuzun en güzel ve mutlu fotoğrafını facebook.com/assosonline adresinde ki “Mutlu Çocuklar Mutlu Anneler” uygulamasına yükleyin.

Assos en kutsal günlerini yaşayan anneleri ve bugünü onlara yaşatan en kutsal varlıklarını bu yarışmada buluşturmak için sizleri 13 Mayıs’a kadar Assos Facebook sayfasına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT