Müzik Dünyasına Eğlenceli ve Eğitici Bir Yolculuk

Alışveriş Alışveriş Müzik Dünyasına Eğlenceli ve Eğitici Bir Yolculuk

Tarihler: 20 Şubat 2006 Pazartesi ~ 25 Şubat 2006 Cumartesi

Firma: Müzik ile Yaşamak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2006 ~ Şub 25, 2006
BigSoft’un yeni ürünü “Müzik ile Yaşamak” CD’si çok eğlenceli bilgilerle dolu...
MÜZİK DÜNYASINA EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ BİR YOLCULUK...

Türkiye’de eğlence, kültür, hobi ve eğitim yazılımları üreten EuroSoft Yazılım, BigSoft markası altında “Müzik ile Yaşamak” isimli bir yardımcı eğitim PC yazılımını satışa sundu. Müzik ile ilgili temel ve orta düzey bilgiler içeren program, interaktif eğitim teknikleri ile eğlendirerek öğretiyor.

Birbirinden farklı ve eğlenceli 4 bölüm başlığı
Eurosoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı ilköğretim öğrencilerinin müzik derslerindeki başarısını ve ilgisini arttırmaya yönelik yazılımın eğlendirirken öğretmek amaçlı hazırlandığı söyledi. Mahmut Karcı “Müzik ile Yaşamak” CD’sinin 4 bölüm başlığında hazırlandığını belirterek “CD’deki başlıkları Temel Müzik Bilgisi, Ünlü Besteciler, Dünya Çalgıları, Çalgı Aileleri’nin tanıtılması olarak sınıflandırdık. Çocuklar kadar müziğe ilgisi olan herkesin eğlenceli bilgiler bulabileceği bir program hazırladık” dedi.

Programda neler var?
Notalar hakkında bilgilerin yer aldığı programda başlangıçta pek anlamadığımız işaretlerin aslında, bir melodinin çalınış şeklini nasıl değiştirdiğini, çalınış sırasını değiştirdiğimiz notaların, melodileri nasıl farklılaştırdığını öğrenirken çok eğleneceksiniz.
Programdaki bir başka bölümde ise müzik aletleri tanıtılıyor. Telli,Üflemeli ve Vurmalı çalgıların aile üyelerini tanırken enstrümanların 3 boyutlu görüntülerini zevkle inceleyeceksiniz. Bakarken pek de dikkat etmediğimiz pek çok ayrıntının, bir enstrümanı çalmak için ne kadar önemli olabileceğini keşfetmeye başlayacaksınız. Bu bölümde ayrıca dünyanın farklı ülkelerine ait çalgıların tanıtımlarına yer verildi.

Dünyaca ünlü besteciler bu CD’de
Yaşadığı çağa damgasını vurmuş, notalarıyla ölümsüzleşen dünyaca ünlü besteciler ve eserlerinden örnekleri de dinleme ve öğrenme fırsatı bulacaksınız.
“Müzik ile Yaşamak” CD’si KDV dahil 25 YTL’den satışa sunuldu.
GENİŞ DAĞITIM AĞI AVANTAJI
EuroSoft’un BigSoft markalı tüm ürünleri uygun fiyat politikası ile satışa sunuluyor. Ayrıca BigSoft ürünlerini bulmak seçkin ve etkin dağıtım ağı sayesinde çok kolay. BigSoft yazılımları seçkin kitabevleri D&R, Dost, Remzi, Kabalcı, teknoloji ve müzik marketler Uzelli, Megavizyon, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Bimeks, Gold, Teknolojix, ve web üzerinden satış yapan www.hepsiburada.com, www.deppo.com, www.ideefixe.com, www.weblebi.com, www.yenisayfa.com gibi sitelerde bulmak mümkün.
Detaylı bilgi almak ve yeni çıkan ürünlerimizi incelemek için www.bigsoft.com.tr adresine tıklamanız yeterli.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT