NύSlank Apple&Chromium+Vitamin B (Elma&Krom) artık Türkiye`de…

Alışveriş Alışveriş NύSlank Apple&Chromium+Vitamin B (Elma&Krom) artık Türkiye`de…

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 09 Nisan 2009 Perşembe

Firma: NύSlank Elma & Krom

Telefon: 0216 330 85 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 9, 2009
Sultanları Zayıflatan Ürün; Avrupa`dan Geldi…
NύSlank Apple&Chromium+Vitamin B (Elma&Krom) artık Türkiye`de…
Zayıflamanıza yardım ederken size sağlık katan NύSlank Elma&Krom ile sadece 1 ay gibi kısa bir sürede fazla kilolarınızı verebilir ve herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Elma&Krom+Vitamin B, elma şırası sirkesi esasına göre hazırlanmış; Krom, Soya Lesitin ve B vitaminleri ile güçlendirilmiş özel formüllü bitkisel gıda takviyesine, tüm eczanelerden ve resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

NύSlank Elma&Krom zayıflamak için yıllardır denediğiniz yöntemlere sunduğu sağlıklı alternatifle kendine özen gösterenlere büyük bir fırsat sunuyor. NuSlank, PK Benelux lisansı ile Hollanda`da üretilmekte ve Avrupa`da 14 yıldır diyet ürünleri listesinde üst sıralarda yer almaktadır. Tamamen doğal olan ve birçok ünlünün tercih ettiği bu ürün, içeriğinde elma şırası sirkesi ekstraktı, krom, B vitaminleri ve soya lesitin bulunduran bitkisel gıda takviyesidir. NύSlank Elma&Krom, kilo vermenize yardım ederken vücudunuza ihtiyaç duyduğu birçok mineral ve vitamini de içermektedir.

İçeriğinde elma şırası sirkesi ekstraktı, krom, B vitaminleri ve soya lesitin bulunan NύSlank Elma&Krom, kilo vermeye yardımcı olurken iyi (HDL) – kötü (LDL) huylu kolestrol ve diyabetiklerde kan şekeri ayarının düzenlenmesi, metabolizmanın daha hızlı çalışması, kemik ve eklemlerin güçlenmesi, kemik erimesinin önlenmesi, vücuda yeni alınan yağların tutulmasının engellenmesi hatta bayanlarda adet sancılarının giderilmesine yardımcı olmak gibi sayısız fayda sağlamaktadır.

Elma Şırası Sirkesi`nin bugüne kadar var olan sıkıştırılmış tablet formlarının aksine, Elma&Krom +Vitamin B` nin içindeki elma şırası sirkesi sıvı halde elde edilmiş ve etkinliği arttırılmış ekstrakt özüdür. Soft jel formunda hazırlanan kapsül midede patlayarak su ile birleşen karışım içeriğinin, midenin şişmesine ve dolayısıyla uzun süre tokluğun hissedilmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca balık jelatini ile kaplanmış kapsül, içeriği sıvı olduğundan kana direk karışmakta ve etkisini çok daha kısa zamanda göstermektedir.

NύSlank Elma&Krom, tamamen bitkisel ekstraktlardan imal edildiğinden vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz. Şimdiye kadar hiçbir yan etkisine rastlanmamış bu özel ürün T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın onayı ile satışa sunulmuştur.

48 adet kapsüllük kutular halinde satılan ve kampanyaları ile de ekstra avantajlar sunan NύSlank Elma&Krom’a seçkin eczanelerden ya da 0 216 330 85 45 no’lu telefonu arayarak ya da www.elmakrom.com adresinden online siparişle sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT