NACAR`dan Kadınlar ve Erkekler için Yeni Zaman Anlayışı

Alışveriş Alışveriş NACAR`dan Kadınlar ve Erkekler için Yeni Zaman Anlayışı

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 23 Ekim 2008 Perşembe

Firma: NACAR

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 23, 2008
NACAR`dan Kadınlar ve Erkekler için Yeni Zaman Anlayışı
Türkiye Distribütörlüğü Konyalı Saat tarafından yürütülen NACAR Saatleri, zamanı şekillendirip geleceğin yeni vizyonunu saat tutkunlarına sunuyor. Kadınlar için timsah kayışlı, pembe altın rakamlı, çok özel bir tasarım; erkekler için ise güç ve iktidarı vurgulayan DEEP&BLACK modeli, tüm seçkin saat satış noktalarında…

Kadınlara…
Aynı anda hem şık hem de sportif olmak isteyenler kadınlar için NACAR`dan çok zarif bir saat… İnce işçilikle saatin kasasına işlenen taşlar, şıklığı ve feminenliği vurgularken, geniş deri kayışı sportif bir tarzı sergiliyor. Bu iki stil kusursuz bir formla birleşiyor. Pembe altın rakamlarla süslenmiş siyah kadran zarif taşlarla çerçeveleniyor ve bu kahverengi timsah kayışla mükemmel bir uyum yakalıyor. Kurma başının kasanın içine dahil edilerek, kasa formunun geniş tutulması tasarıma zenginlik katıyor. Farklı dizaynı ile göz dolduran bu saat quartz makine, mineral kristal cam, 30 m. su basıncına dayanıklı. Bu zarif saat, 698 YTL`den satışa sunuluyor.

Erkeklere…
Özel olarak hazırlanan "DEEP & BLACK" modeli, yapılı kasası ve atletik görünümü ile erkekler için tam bir güç gösterisi. En zorlu koşullarda kullanılması amaçlanan bu koleksiyon, 200 ATM basınca dayanıklı olup her detay çok iyi düşünülmüş. Çelik kasa, kilitli tepe, kristal mineralli cam… Yüksek performans dünyasında gücü ve mükemmelliği gözler önüne seren bu koleksiyon, yaşamın dinamizmini vurguluyor. 490 YTL`den satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT