NACAR`dan modern & klasik zarafet

Alışveriş Alışveriş NACAR`dan modern & klasik zarafet

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Nacar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 4, 2008
Zamanı durdur!
NACAR`dan modern-klasik zarif bir saat

Zamana hükmet!
NACAR`dan modern&klasik zarafet

Türkiye distribütörlüğünü Konyalı Saat`in yaptığı dünyaca ünlü saat markası NACAR, klasik ve modern çizgileri aynı saatte birleştiren yeni bir yorumla stil sahibi ve ayrıcalıklı erkek müşterileri için seçkin saat mağazalarında…

Altın ışıltılı Roma rakamları ve peteğimsi dokulu el işçiliği beyaz kadran saatin şıklığını vurgularken; modern yapılı kasa, stilistik hatlar ve göz dolduran tasarımıyla bu saat tam bir NACAR klasiğini yansıtıyor.

Saatte bu yıl trend olan kare kasa kullanılırken, rakamlarda altın renkler kadranı aydınlatıyor ve modern kare kasaya klasik bir vurgu katıyor. Kadranın içerisine yerleştirilen gece/gündüz göstergesi ile bileğinizden ayın ve güneşin doğuşun izleyebiliyorsunuz..

Quartz makine, mineral kristal cam kullanılan bu karizmatik saat 50m. su basıncına dayanıklı. Saattin altın kaplama veya paslanmaz çelik kasa alternatifleri de bulunuyor.
Fiyatı: 324 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT