Nesilden nesile Lacoste Eyewear

Alışveriş Alışveriş Nesilden nesile Lacoste Eyewear

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 25 Haziran 2009 Perşembe

Firma: Lacoste Eyewear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 25, 2009
Nesilden nesile Lacoste Eyewear
Lacoste Eyewear’ın 2009 yılı koleksiyonu içinde yer alan erkek gözlük modelleri genç ve kendini genç hisseden sportif babalar için…

Dünyaca ünlü Fransız markası Lacoste Eyewear, 2009 ilkbahar-yaz erkek gözlük modelleri farklılığı ve tasarımlarıyla bu sezonda oldukça göz dolduruyor. Birbirinden şık aynı zamanda sportif modeller ile babanız toplantılara ve özel davetlere katılabilecek aynı zamanda da rahat rahat spor yapabilecek.

Lacoste Gözlük koleksiyonunda sunulan LA 12432 modeli pilot tarzıyla erkek koleksiyonun en dikkat çekici tasarımına sahiptir. Model kullanıcıların konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Yaylı kol yapısı, 5 farklı renk seçeneği ve burun kısmına yerleştirilmiş plastik aparatı ile klasik ve modern arasındaki çizgiyi günümüze birebir yansıtıyor.

Babalar Günü’nde babanızın genç ve sportif görünmesini istiyorsanız Lacoste Eyewear’ın koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız.

Lacoste LA 12432 modelinin perakende satış fiyatı 432 TL dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT