Nestle Coffee-Mate®’den Türkiye’de Bir İlk…

Alışveriş Alışveriş Nestle Coffee-Mate®’den Türkiye’de Bir İlk…

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
Nestle Coffee-Mate®’Den Türkiye’de Bir İlk…
Dünya’nın ve Türkiye’nin bir numaralı kahve kreması NESTLE COFFEE-MATE®, Mayıs ayında piyasaya sunduğu iki yeni çeşidiyle Türkiye’yi aromalı kahve kreması ile tanıştırdı.

COFFEE-MATE®, kahve severlerin beğenilerine cevap veren iki yenilikçi ürünüyle kahve kokusunu ve tadını maksimuma taşıyor. Eşsiz vanilya ve fındık aromasıyla COFFEE-MATE®, artık daha da keyifli.

Vanilyalı ve fındıklı olarak piyasaya sürülen aromalı çeşitler Türk tüketicisinin damak tadına ve değişen tüketim tercihlerine uygun olarak geliştirildi. Kahve severlere benzersiz bir lezzet ve yeni bir kahve deneyimi sunan vanilyalı ve fındıklı COFFEE-MATE®, kahvenin kokusunu ve tadını bozmadan, eşsiz aromasıyla kahve keyfini artırıyor.

Kahve içimine alternatif lezzet katan COFFEE-MATE®, kolay eriyebilen konsantre kıvamı ve zengin aroması ile sizi farklı kahve deneyimlerine davet ediyor.
Aromalı çeşitler, Nestlé’nin özel formülüyle üretilen COFFEE-MATE®’in pazardaki liderliğini ve yenilikçiliğini pekiştirirken, renkli ve modern tasarımları ile raflara da canlılık getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT