Nestle Coffee-Mate® Light; Kahve Keyfinizi Hafife Almayan Hafiflik

Alışveriş Alışveriş Nestle Coffee-Mate® Light; Kahve Keyfinizi Hafife Almayan Hafiflik

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Nestle Coffee-Mate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Coffee-Mate®Light ile kahve kokusunu ve tadını maksimuma taşırken, kendinizi daha formda hissedeceksiniz. Kahve severlere yıllardır benzersiz bir lezzet ve kahve deneyimi sunan Coffee-Mate® şimdi yeni ürünü Coffee-Mate®Light ile size benzersiz bir hafiflik sunuyor.

Coffee-Mate® ailesinin yeni üyesi Coffee-Mate®Light %58 azaltılmış yağ oranı ile, kullanıcılarına sınırsız kahve keyfi özgürlüğü yaşatacak özel bir ürün. Türkiye pazarındaki ilk light kahve kreması olan Coffee-Mate®Light formundan ve kahve keyfinden ödün vermek istemeyenler için benzersiz bir deneyim. Coffee-Mate Light, özellikle ilk kez kahve kreması keyfini yaşayan ve formuna, yediklerine dikkat edenlerin bir numaralı tercihi olacak.

Kahveyi Kremalı ve Şekerli İçmeyi Seviyoruz

Yaklaşık 1000 kahve tüketicisinin katıldığı araştırmaya göre Türkiye’de tüketicilerin yüzde 80’i kahvesini süt veya krema ile içmeyi tercih ediyor. Kahve tüketicilerinin yüzde 90`ı ise kahveyi şekerli tüketmeyi seviyor. Yine yapılan başka bir araştırmaya göre, özellikle kadın tüketiciler daha yumuşak ve kremalı kahve tadını; kahveyi düzenli olarak tüketenler ise daha yoğun kahve tadını tercih ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT